Ny jaktbutik i Östersund

Östersund (JJ) Imorgon öppnas en ny jakt- och fiskebutik i Östersund, i det nya affärshuset i Östersund-Lillänge, Ica Kvantum. Butiken tillhör Interjaktkedjan och är den tjugonde butiken i Sverige.

Medarbetarna i den nya jaktbutiken i Östersund. Från vänster: Gunnar Karlstedt,  Christer Lundemo, Kevin Kirk och Mattias Eriksson.
– Ambitionen är att vi ska bli den ledande jakt- och fiskebutiken i Jämtland, säger Kevin Kirk, som är en av delägarna.

Den 600 kvadratmeter stora butiken kommer har ett kvalitativt och brett sortiment av vapen, jaktkläder, tillbehör och fiskeutrustning. Dessutom planeras kurser, utbildningar och skytteaktiviteter – bland annat i den egna skyttesimulatorn.

– I skyttesimulatorn får man en bra grundkänsla för det vapen som man är intresserad av. Här kan vi prova ut vilket vapen som passar bäst för den enskilde jägaren, ungefär som när golfare testar nya klubbor i en golfsimulator. Den digitala skjutbanan kommer att fylla en stor funktion när det handlar om test, träning och utbildning, säger Gunnar Karlstedt, som har lång erfarenhet och stor kunskap när det handlar om jakt och utrustning.

AKTUELLT

Tracker har fått svenska ägare

Åmotsfors (JJ) Finska hundpejlföretaget Tracker har fått svenska ägare och satsar nu hårt på att utveckla produkter och kundservice. Investmentbolaget Nalka har bildat koncernen Open Air Group som satsar på företag inom jaktsegmentet.

Annonser