Ny dragning i Jaktjournalens älgjakt

Kungsbacka (JJ) En ny dragning har genomförts inför Jaktjournalens vinnarjakt med prenumeranter i Ströms Vattudal. En av reserverna har tvingats lämna återbud och därför har en ny reserv dragits.

Det är inte bara älgar som går i pass. Även björn kan dyka upp. Foto: Roger C Åström.

I slutet av september kommer fem prenumeranter att få möjligheten att ingå i Jaktjournalens jaktlag och jaga älg med oss uppe i Ströms Vattudal i Nordvästra Jämtland.

Fem vinnare och två reserver drogs förra veckan. Här hittar du vinnarna. Men en reserv har tvingats lämna återbud då jakten krockar med en annan jakt. Därför har nu en ny reserv dragits och det är Anders Kisterud, Klässbol, som går in som andre reserv. Niklas Wester, Lycksele är förste reserv.

Vinnarna har fram till den 22 augusti på sig att anmäla sitt deltagande.

Under tre dagar jagar vi i natursköna Ströms Vattudal som inte bara är känd för sin älgstam utan även för en bra björntillgång.

AKTUELLT

Stövarjägare samlar in pengar mot barncancer

Växjö (JJ) Stövarjägare samlar in pengar för kampen mot barncancer. – Det har blivit en stor succé och vi kör den 3 februari i år. Vi siktar på att samla in kanske 100 000 kronor, säger en av initiativtagarna, Bengt Lindell i Jaktjournalens webbradio.

Uppdaterad: Jakt på en varg till i Dalarna

Dalarna (JJ) Skabbvargen som fälldes i Flatenreviret räknas inte in i licensen. Därför blir det jakt på en varg till. Men ambitionen har inte varit att tömma reviret, säger Jonas Bergman på länsstyrelsen i Jaktjournalens webbradio.

Annonser