Niklas vann luftgeväret på mässan!

Niklas Arvidsson från Karlshamn vann Jaktjournalens utlottning av ett Gamo luftgevär. Kungsbacka (JJ) I helgen var Jakjournalen på plats på Bosjöklosters jaktmässa i Skåne. En som också var där och passade på att besöka vår monter var Niklas Arvidsson från Karlshamn. Han tecknade en prenumeration och drogs i dag som vinnare av vårt Gamo luftgevär.

Det är en överraskad och glad Niklas Arvidsson som svarar när Jaktjournalen ringer upp.

– Oj då, vilken tur man har. Jag fick aldrig med mig att jag var med i utlottningen av luftgeväret, säger Niklas som efter ett par års uppehåll nu tänkt börja jaga igen och därför ville ha en helårsprenumeration på Jaktjournalen.

– Geväret kommer funka bra. Det passar ju inte så bra att övningsskjuta med ett 30.06 hemma på tomten, säger han.

Vinsten är ett Gamo luftgevär med IGT system och ett variabelt kikarsikte 3-9. 

AKTUELLT

Åklagarbeslut: Ny utredning om skånsk jakthärva

Skåne (JJ) Det blir en ny polisutredning i den skånska jakthärva där jägare lurats på jakt. Det har chefsåklagare Pernilla Åström beslutat efter att ha granskat de lurade jägarnas överklagan. – Jättebra, säger en av de drabbade, Christoffer Frank.

Liten lodjursjakt i vinter

Kungsbacka (JJ) Det blir en historiskt liten lodjursjakt i Mellansverige i vinter. Endast 13 lodjur får skjutas i tre län. – Frågan är om det är vettigt att försöka hålla lostammen på den nivå som myndigheterna gör, säger Jägareförbundets rovdjursexpert, Gunnar Glöersen.

M: Förenkla för laglydiga vapenägare!

Kungsbacka (JJ) Det borde vara möjligt för jägare och sportskyttar att äga fler vapen än i dag. Det skriver moderaternas landsbygdspolitiske talesperson, Sten Bergheden, och moderate riksdagsmannen John Widegren i den här debattartikeln.

Webbradio: Så resonerar rätten om Benelli MR1

Kungsbacka (JJ) Kammarrättens dom om halvautomaten Benelli MR1 tas emot med bestörtning bland svenska jägare och skyttar. I Jaktjournalens webbradio förklarar ordföranden i målet, kammarrättsråd Marie-Louise Kraft, hur domstolen resonerat.

Annonser