Ni vann vargjaktsfilmen!

Rasmus Boströms nya vargjaktsfilm – ”Svensk Vargjakt Nr 1” är den första i modern tid som skildrar svensk vargjakt. Nu har vi dragit vinnarna av de tio ex redaktionen sitter på.

Rasmus Boström med en av de fällda vargarna från filmen.

Intresset för Rasmus Boström och Jonas Lännbjers fim Svensk Vargjakt Nr 1 är stort. Många deltog i vår utlottning av filmen och nu tio namn dragits. Jaktjournalen säger grattis till vinnarna. Filmen skickas till den adress ni angav i formuläret.

Johanna Svanberg, Tullinge
Fredrik Nilsson, Hestra
Patrik Sjödin, Östersund
Hans-Inge Dahlen, Gräsmark
Kristoffer Adolfsson, Sorunda
Annelie Claesson, Rydahom
David Fransson, Värnamo
Kent Edlund, Junsele
Daniel Svanholm, Eskilstuna
Peter Klein, Åseda

 

AKTUELLT

Hemliga vargjakter – för att stoppa aktivister?

Kungsbacka (JJ) Jägareförbundets ordförande, Torbjörn Larsson, utesluter inte att samhället i framtiden måste hemligstämpla vargjakterna – för att slippa sabotage från aktivister. – Problemen i Västmanland ligger högt på vår prioriteringslista, säger Torbjörn Larsson i Jaktjournalens webbradio.

Bus drunknade – återupplivades mirakulöst

Borås (JJ) Magnus Erntson, Fritsla, var i helgen nära att förlora sin drever-basset-taxkorsning, Liten Bus, vid ett allvarligt drunkningstillbud. – Hon var död en stund, eller så nära död man kan vara. Men mina kompisar fick liv i henne med hjärtmassage och konstgjord andning, säger Magnus.

Jägare och fiskare i aktion mot skarvarna

Kungsbacka (JJ) Svenska Jägareförbundet och Sveriges sportfiske- och fiskevårdsförbund vill ha mer skarvjakt i Sverige. Ett första steg för de båda förbunden är en ansökan om att få börja minska bestånden i Västra Götaland.

Annonser