Ni vann boken Vargbyn

Kungsbacka (JJ) Jaktjournalen har nu dragit tio vinnare av Lars Thunells debutroman Varbyn. Var du en av vinnarna?

I samband med lanseringen av Lars Thunells debutroman Vargbyn la Jaktjournalen beslag på tio exemplar som lottades ut.

De tio vinnarna som dragits är:

Per Åkerblad, Kållered
Bele Olsson, Forshaga
Mattias Gustavsson, Jönköping
My Thulin, Eslöv
Mikael Käck, Malå
Lennart Larsson, Nyköping
Stener Ruud, Gjerdrum, Norge
Mona Blom, Linghed
Rickard Jonsson, Lycksele
Anders Modén, Ekshärad

 

För er som inte vann finns fortfarande chansen att komma över boken som säljs i de flesta internetbokhandlar, ca pris: 130 kronor.

AKTUELLT

Benelli MR1 i Kammarrätten

Göteborg (JJ) I går genomfördes muntliga förhandlingar i Kammarrättens prövning av Toni Celans överklagan om avslaget på licensansökan för en Benelli MR1. Under förhandlingarna drog Polisen tillbaka flera av sina skäl för avslaget.

Befarade vargskador var bett efter björn

Hälsingland (JJ) Den stövare som blev svårt biten av rovdjur på tisdagsförmiddagen, söder om Alfta och Bollnäs, attackerades av björn, inte varg. – Det var svårt att bedöma, säger besiktningsman Bert Eriksson.

Alla hundar uttagna inför Småhunds-SM

Ydre (JJ) På måndag släpps Sveriges tolv bästa drivande hundar i skogarna utanför Ydre. Då avgörs nämligen 2017 års upplaga av Småhunds-SM. Jaktjournalen liverapporterar såklart.

Fällde guldbock på första jakten

Falköping (JJ) Det blev max utdelning för 15-årige Emil Nilsson när han gick ut på sin första uppsiktsjakt: Han fällde en guldbock. – Vi hade sett den under sommaren men trodde inte att den var så stor, säger pappa Peter som satt bredvid och filmade dramatiken.

Känner sig lurade på godsjakt

Skåne (JJ) Tio jägare köpte jakt på ett gods och betalade tillsammans 130 000 kronor. Det visade sig dock att den som sålde jakten inte ägde marken i området.

Annonser