Nadja- sensationell SM-vinnare

Quinzygårdens Nadja, ägare Daniel Larsson, Norberg segrade i årets SM för älghundar Kolåsen (JJ) Årets Älghund-SM fick en sensationell avslutning när det visade sig att den första laikan som någonsin kvalat in till finalen även erövrade SM-bucklan.

Quinzygårdens Nadja, ägare Daniel Larsson, Norberg var först med att ta upp älg och fortsatte sedan att arbeta så förtjänstfullt med en ko och två kalvar att det till sist slutade med 83 poäng och SM-seger .På andra plats kom Ullisjaurlandets Foxy, ägare Anders Linné, Bispgården, med 80,5 poäng och trea blev arrangörklubbens Twist, ägare Mats Nilsson, Gällö som tog 73 poäng.

AKTUELLT

Uppdaterad: Jakt på en varg till i Dalarna

Dalarna (JJ) Skabbvargen som fälldes i Flatenreviret räknas inte in i licensen. Därför blir det jakt på en varg till. Men ambitionen har inte varit att tömma reviret, säger Jonas Bergman på länsstyrelsen i Jaktjournalens webbradio.

Nya rekordsiffror för Jaktjournalen

Kungsbacka (JJ) Utvecklingen går framåt för Jaktjournalen som idag kan presentera rekordsiffror både för tidningen och hemsidan. – Jättekul att landets jägare uppskattar det vi gör, säger chefredaktör Holger Nilsson.

Annonser