Morakniv öppnar webbshop

I samband med sitt 125-års jubileum öppnar Morakniv en webbshop.

Morakniv är ett av landets starkaste varumärken inom knivar och produkterna är kända för sin höga kvalitet. I samband med sitt 125-årsjubileum öppnar företaget en ny e-handel, som blir ytterligare ett steg för att stärka varumärket Morakniv runt om i världen.

En stor del av dagens knivköp börjar på nätet, i forum, grupper och e-handelslösningar. Morakniv figurerar i många av dessa sammanhang, vilket även medfört en stor efterfrågan på att såväl knivar som brandingprodukter ska finnas tillgängliga online. Nu tas det första steget.

Genom lanseringen av Morakniv webbshop kan användare över hela världen hitta noggrant utvalda och speciellt framtagna 125-årsprodukter. Bland annat finns en limiterad och numrerad utgåva av modellen Classic Original samt en svart- och guldfärgad kniv av Companion-modell.

– En egen webbshop har länge varit efterfrågad av fans över hela världen och även något vi själva funderat på under lång tid. Med tanke på hur stor del av våra kunder som finns utomlands, blir webbshopen ett sätt att komma närmare dem. Det finns många dedikerade Morakniv-fans där ute och skaran växer ständigt. Att vi sedan kan dra igång det hela i samband med vårt 125-årsjubileum, med produkter speciellt framtagna för det, är ännu roligare, säger Björn Åkerblom, marknadschef på Morakniv.

Moraknivs webbshop

 

0 kommentarer

AKTUELLT

Vargdrabbad matte berättar om attacken

Vallentuna (JJ) Ann-Margret Neikter berättar nu i media hur det gick till när hennes cavalier king charles spaniel blev tagen av varg. – I ögonblicket jag vände mig om och tittade ner, bet den Lacey i nacken, berättar hon för Mitt i hela Stockholm.

Johans nya Blaser funkar inte

Västerås (JJ) Johan Rydberg har kostat på drygt 35 000 kronor för att få ett pålitigt vapen för björnjakt och eftersök. Men den nya studsaren, Blaser R8, funkar inte - den kastar inte ut tomhylsorna.

Annonser