MÖJLIGT ATT KOMMENTERA – SENARE I VECKAN!

Jaktjournalen kommer inom ett par dagar att presentera en ny teknisk lösning som gör det möjligt för besökarna att kommentera vårt nyhetsmaterial.

Jaktjournalen vill fortsätta att ge våra besökare möjligheten att kommentera nyhetsmaterialet på ett korrekt och sakligt sätt.

Vår tidigare tekniska lösning där besökarna kunde lägga in sina kommentarer hade fungerat bra i ett och ett halv år. Men i samband med riksdagens vargjaktsbeslut blev allt fler kommentarer av den art att Jaktjournalen inte vill ha dem på sin hemsida då de utalade hot.

Hotelser riktades både från de som utgav sig vara s k ”vargvänner” och jägare.

I den gamla lösningen publicerade besökaren själv kommentaren. I den nya lösningen måste besökaren först registrera sig innan han/hon kan kommentera. Dessutom kommer alla kommentarer att modereras innan publicering på hemsidan. 

Trots att den tidigare funktionen med kommentarer inte fungerade vill vi alltså även fortsättningsvis ge besökarna möjlighet att kommentera. Vi tycker att det är viktigt att låta alla uppfattningar komma fram, men vi måste också ta hänsyn till moral och etik. Med den kommande tekniska lösningen får vi full kontroll på kommentarerna.

Jaktjournalen vill också behålla sin goda renommé som seriös och saklig jakttidning. Därför görs denna förändring.

Undertecknad hälsar Er välkomna tillbaka senare i veckan med många sakliga och intressanta kommentarer.

Bästa hälsningar

Holger Nilsson
Chefredaktör
Jaktjournalen

0 kommentarer

AKTUELLT

Webbradio: Ingen vargjakt i norra Värmland?

Värmland (JJ) Länsstyrelsens ståndpunkt om vargpopulationen i norra Värmland har retat upp jägarnas representant i viltförvaltningsdelegationen, Lennart Johannesson. – Att kalla norra Värmland för spridningszon för varg till Dalarna är bedrövligt, säger Lennart Johannesson i Jaktjournalens webbradio.

Annonser