Moilanen förstärker Jaktjournalens nyhetsbevakning

Kungsbacka (JJ) Jaktjournalen förstärker redaktionen inför den kommande jaktsäsongen. Den första juli börjar journalisten Mikael Moilanen, hos oss och han blir framför allt ett viktigt tillskott i nyhetsbevakningen.

Mikael Moilanen brinner för jaktnyheter och nu förstärker han Jaktjournalen.

Mikael Moilanen har 30 år journalistisk erfarenhet och kommer närmast från Jägarnas Riksförbunds tidning Jakt & Jägare.

– Vi är jättenöjda att vi lyckats knyta Mikael till oss och att han vill jobba hos oss. Han har en bred erfarenhet som vi vill ta vara på och tveklöst är han en av landets vassaste nyhetsförmedlare inom jaktsegmentet, både med penna, kamera och radiomikrofon, säger Jaktjournalens chefredaktör Holger Nilsson.

Mikael börjar den 1 juli och kommer omgående att publicera nyheter på vår hemsida. Senare kommer han även att skriva artiklar och krönikor.

– Jag brinner verkligen för jaktnyheter och vi har många utmaningar framför oss i framtiden. Vi går in i ett viktigt skede, jag tänker främst på hotet om blyförbud, vargproblematiken och den allmänna opinionen. Det är viktigt att vi berättar om jakten, säger Mikael.

Mikael Moilanen, Fagersta, har under sina 30 år som journalist jobbat både som chefredaktör, ansvarig utgivare och nattchef inom dags- och veckopress.

 

 

 

0 kommentarer

AKTUELLT

Vinn älgjakt i Ströms Vattudal

Drömmer du om att få uppleva älgjakt när den är som bäst. Tveka då inte att anmäla dig till Jaktjournalens Vinnarjakt i Ströms Vattudal i slutet av september. Vi lottar ut fem platser till våra prenumeranter.

Jessica plåtade den vita älgen – igen

Munkedal (JJ) 24-åriga Jessica Hemlin har blivit berömd för sina möten med den vita och ståtliga älgtjuren i Munkedal. På måndagen var det dags igen - älgen dök upp alldeles utanför Jessicas hem och lät sig fotograferas.

Befarar rekordår för fästingsmitta

Kungsbacka (JJ) Läkare räknar med att 2017 blir ett rekordår i Västra Götaland i antalet personer som smittas av den fästingburna och fruktade hjärnhinneinflammationen TBE.

Vit sändarlös mårdhund infångad

Råneå (JJ) Under sommaren har en vit mårdhund synts till i Råneå, ett samhälle tre mil nordost om Luleå. Mårdhunden observerades av flera personer, bland annat inne i villaområden. Foton togs och det visade sig att djuret tillhör Mårdhundsprojektet, men tappat sin sändare.

Unge till världskänt lejon dödad

Zimbabwe (JJ) En unge till den världskände lejonhannen Cecil har skjutits av en okänd troféjägare i Zimbabwe. Den sexårige hannen Xanda dödades den 7 juli och mötte därmed samma öde som sin far.

683 000 kronor för sälskador

Sotenäs (JJ) 20 fiskare i Västra Götaland får dela på 683 000 kronor från Länsstyrelsen för skador som sälar orsakat på både fiskeredskap och fångst under 2016.

Annonser