Misstänkt jakttornsvandal förhörd

Östersund (JJ) Länstidningen i Jämtland meddelar att Polisen plockat in en man som misstänks för att ha förstört ett flertal jakttorn i länet.

Under året har ett större antal jakttorn saboterats runt omkring i Jämtland. I går förhördes en man 50-årsåldern av Polisen. Enligt Polisen är han misstänkt för skadegörelse för att ha sågat ner jakttorn på flera håll, uppger Länstidningen.

Åklagare har kontaktats och den misstänkte sabotören har försatts på fri fot.

AKTUELLT

Jägare i stor insats mot barnsexhandel

Stockholm (JJ) Jägarkåren är stor och när den går samman händer det grejer. I just nu pågående kampanj Musikhjälpen har jägarnas insamlingsbössa redan dragit in mer än 100 000 kronor.

Ser en ljusnande framtid för jaktfrågor i EU

Kungsbacka (JJ) Jägareförbundets riksjaktvårdskonsulent, Daniel Ligné, ser en ljusnande framtid för jaktfrågorna inom EU. Han tror att EU-politiker tagit lärdom av Storbritanniens utträde ur unionen. – Man inser nog att det inte går att plåga folk hur mycket som helst, säger Daniel Ligné i Jaktjournalens webbradio.

Unga jägare får testa ny jakt

Örebro/Storuman (JJ) Unga jägare i Storuman och Örebro ges möjlighet att testa olika sorters jakt. Det är Jägareförbundet som ordnar så att de får jaga på nya marker.

Annonser