Misstänkt jaktbrott i Norsjö!

Norsjö (JJ) En man som sköt en råbock vid en utfodring i Norsjö i Västerbotten är misstänkt för både jaktbrott och framkallande för fara för annan.

Händelsen inträffade vid en rådjursutfodring där fast boende lagt ut mat till rådjuren. Den misstänkte skytten såg sin chans att på ett lätt sätt skjuta en råbock. Eftersom det hela inträffade i en by upptäcktes det snabbt och anmäldes till polisen.
Polisen som undersökt händelsen har funnit en som är skäligen misstänkt för brotten. Den misstänkte är inte hemmahörande i Norsjö, utan var på besök, rapporterar Norran.

0 kommentarer

AKTUELLT

Vinn älgjakt i Ströms Vattudal

Drömmer du om att få uppleva älgjakt när den är som bäst. Tveka då inte att anmäla dig till Jaktjournalens Vinnarjakt i Ströms Vattudal i slutet av september. Vi lottar ut fem platser till våra prenumeranter.

Unge till världskänt lejon dödad

Zimbabwe (JJ) En unge till den världskände lejonhannen Cecil har skjutits av en okänd troféjägare i Zimbabwe. Den sexårige hannen Xanda dödades den 7 juli och mötte därmed samma öde som sin far.

683 000 kronor för sälskador

Sotenäs (JJ) 20 fiskare i Västra Götaland får dela på 683 000 kronor från Länsstyrelsen för skador som sälar orsakat på både fiskeredskap och fångst under 2016.

Annonser