Missade rådjuret – träffade villa

Stockholm (JJ) Rådjursjägaren missade rådjuret och kulan gick vidare rakt genom ytterväggen i en villa och in i en takbjälke strax ovanför huvudet på sonen i huset som spelade TV-spel.

Händelsen ägde rum i morse i ett litet samhälle utanför Stockholm och polisen utreder nu händelsen som framkallande av fara för annan.

– Vi hörde hur det smällde till i hela huset. Min son spelade tv-spel i vardagsrummet och han sa att han hört något ovanför sitt huvud. Först trodde vi att det var en elkabel som gått sönder, säger kvinnan som bor i huset, till Aftonbladet.  
När de letat ett tag fann de ett kulhål genom ytterväggen. I en bjälke i innerväggen ovanför platsen där sonen precis suttit fanns ett hål till och kulan. Polisen har ännu inte hört mannen som sköt.

0 kommentarer

AKTUELLT

Webbradio: Ingen vargjakt i norra Värmland?

Värmland (JJ) Länsstyrelsens ståndpunkt om vargpopulationen i norra Värmland har retat upp jägarnas representant i viltförvaltningsdelegationen, Lennart Johannesson. – Att kalla norra Värmland för spridningszon för varg till Dalarna är bedrövligt, säger Lennart Johannesson i Jaktjournalens webbradio.

Webbradio: Älg fälld i Jaktjournalens Vinnarjakt

Jämtland (JJ) Det går bra för jägarna i Jaktjournalens Vinnarjakt i Lidsjöberg i nordvästra Jämtland. På onsdagsförmiddagen fälldes en älg och Tomas Jonsson från Delsbo hade björn på sitt pass. Hör rapporten från jakten i Jaktjournalens webbradio.

Ännu en hund tagen av varg i gamla Rialareviret

Stockholm (JJ) På onsdagsmorgonen kom ytterligare en anmälan om en sällskapshund som blivit tagen av varg i det gamla Rialareviet. – Hundägaren säger att hon var bara någon meter från sin hund när vargen hoppade upp på stigen och tog den, berättar Mikael Pettersson vid polisen.

Annonser