Missade rådjuret – träffade villa

Stockholm (JJ) Rådjursjägaren missade rådjuret och kulan gick vidare rakt genom ytterväggen i en villa och in i en takbjälke strax ovanför huvudet på sonen i huset som spelade TV-spel.

Händelsen ägde rum i morse i ett litet samhälle utanför Stockholm och polisen utreder nu händelsen som framkallande av fara för annan.

– Vi hörde hur det smällde till i hela huset. Min son spelade tv-spel i vardagsrummet och han sa att han hört något ovanför sitt huvud. Först trodde vi att det var en elkabel som gått sönder, säger kvinnan som bor i huset, till Aftonbladet.  
När de letat ett tag fann de ett kulhål genom ytterväggen. I en bjälke i innerväggen ovanför platsen där sonen precis suttit fanns ett hål till och kulan. Polisen har ännu inte hört mannen som sköt.

AKTUELLT

Film: Här behöver viltet inte svälta ihjäl

Fagersta (JJ) Det kommer larmrapporter att vilt är på väg att svälta ihjäl runt om i Sverige. Ännu är det inte för sent att hjälpa djuren som Uwe och Kjell gör i Fagersta. Jaktjournalen hälsade på med filmkamera.

Webbradio: Så ska vargarna i Rackstadreviret tas bort

Värmland (JJ) Vargdödade jämthundshanen Emil kommer att betyda slutet för Rackstadreviret. Alfavargarna ska skjutas och länsstyrelsens förhoppning är att reviret upplöses, berättar länsstyrelsens rovdjurshandläggare, David Höök, i Jaktjournalens webbradio.

Annonser