Mikael Moilanen utsedd till nyhetsredaktör

Kungsbacka (JJ) I ett år har Mikael Moilanen, Fagersta, arbetat vid Jaktjournalen som nyhetsreporter. Nu tar han det övergripande ansvaret för vår nyhetsbevakning och blir nyhetsredaktör.

Mikael Moilanen är utsedd till nyhetsredaktör på Jaktjournalen.

Jaktjournalens intensiva nyhetsbevakning har gjort att alla besöksrekord slås på löpande band. I fjol hade hemsidan 1,8 miljoner unika besökare och nu under våren och lågsäsongen snittar vi cirka 62 000 unika besökare i veckan.

– En jätteintressant utveckling och lägg därtill att tidningen läses av över 70 000 personer varje månad. Mikael brinner verkligen för nyheter och nu får han ett större ansvar för att fortsätta utveckla detta. Samtidigt får Per Jonson, som tidigare ansvarade för nyheterna, mer tid att jobba med det han brinner för – jaktreportage.

– Detta innebär att Per får mer tid i skogen och Mikael vid nyhetsdisken, men Per kommer även i framtiden att jobba med nyheter när han inte är ute och gör spännande jaktreportage, som jag tycker att han gör väldigt bra, förklarar chefredaktör Holger Nilsson.

Mikael Moilanen har 30 års erfarenhet av nyhetsjournalistik och jobbar inte bara med pennan utan även med mikrofonen när han producerar webbradiointervjuer till hemsidan.

– Vi är helt beroende av bra kontakter med våra läsare och följare som kommer med värdefulla tips och till mig kan man ringa dygnet runt, det är aldrig för sent eller tidigt, understryker Mikael Moilanen.

Glöm inte att bokmärka www.jaktjournalen.se för att snabbt få tillgång till de senaste jaktnyheterna.

Har Du ett nyhetstips kontakta Mikael Moilanen direkt, e-post: moilanen86@gmail.com

eller tel 070-744 18 21.

Per Jonson kontaktar du via, e-post: per.jonson@jaktjournalen.se

 

 

 

 

Dela artikeln via e-post

AKTUELLT

Vitlöksspäckad vildsvinsfilé

Ett säkert kort på grillen. Extra gott när man späckar vildsvinsfilén med marinerade vitlöksklyftor och rostar färskpotatis i ugnen. Njut av sommaren. 4 portioner: 700 g vildsvinsfilé 12–15 marinerade vitlöksklyftor Marinad: 3 msk tomatpuré 2 pressade vitlöksklyftor 2 msk vitvinsvinäger 2 msk rapsolja 2 msk flytande honung 2 msk japansk soja Tillbehör: 1 kg små

Fuchswürger´s Barry af Clinton – En riktig allroundhund

I dag marknadsförs tysk jaktterrier i stor utsträckning som en ren kortdrivare. Men det är bara halva hundens förtjänster. En bra tysk jaktterrier fungerar lika bra över som under jord. Mattias Johnsson från Torsby vet att uppskatta den kombinationen och har en kanonhund i sin Barry.

Om stormar i vattenglas och jakthundar

Ju mer och oftare jag jagar, desto färre bekymmer har jag! Att tillbringa tid i skog och mark med bössan i nävarna och en god jakthund som sällskap skingrar tankarna och sätter saker och ting i perspektiv. Den avskalade närheten till naturen, glädjen över hundens arbete, eller lättnaden och vördnaden som infinner sig efter ett lyckat skott bidrar alltsammans till att få vardagens bekymmer att verka små och fjärran.

Björnjägarna pustar ut

Det blir ingen senareläggning av björnjakten i Västerbotten har Naturvårdsverket beslutat. Under våren och försommaren blev diskussionerna stundtals heta sedan Svenska Jägareförbundet i Västerbotten biföll en motion från en medlem i Skellefteåbygdens jaktvårdskrets om att senarelägga björnjakten i länet till älgjaktpremiären den 3 september.

Omfattande vargjakt i Norge planerad

Norge (JJ) Rovdjursnämndernas sekretariat förordade en tilldelning tolv vargar - ingen inom den så kallade vargzonen. Nu har nämndmedlemmarna beslutat om en avskjutning på ett fyrtiotal vargar, var av majoriteten inom vargzonen.

Annonser