Lodjursattacker på Alnö

Alnö(JJ) Lodjur har rivit och dödat flera rådjur på Alnö.

Jägare har konstaterat att de två döda rådjuren på Fartygsvägen dödats av lodjur. Det rivna och skadade rådjuret som observerades på Korvettvägen avlivades av jägare.

Nu pågår det skyddsjakt på rådjur på Alnö, på grund av att rådjurstammen i området är stor. Det här rapporterar Sundsvalls Tidning/st.nu.

AKTUELLT

Stövarjägare samlar in pengar mot barncancer

Växjö (JJ) Stövarjägare samlar in pengar för kampen mot barncancer. – Det har blivit en stor succé och vi kör den 3 februari i år. Vi siktar på att samla in kanske 100 000 kronor, säger en av initiativtagarna, Bengt Lindell i Jaktjournalens webbradio.

Uppdaterad: Jakt på en varg till i Dalarna

Dalarna (JJ) Skabbvargen som fälldes i Flatenreviret räknas inte in i licensen. Därför blir det jakt på en varg till. Men ambitionen har inte varit att tömma reviret, säger Jonas Bergman på länsstyrelsen i Jaktjournalens webbradio.

Nya rekordsiffror för Jaktjournalen

Kungsbacka (JJ) Utvecklingen går framåt för Jaktjournalen som idag kan presentera rekordsiffror både för tidningen och hemsidan. – Jättekul att landets jägare uppskattar det vi gör, säger chefredaktör Holger Nilsson.

Annonser