Kommunalråd hotat till livet

Rättvik (JJ) Kommunalrådet Jonny Jones har hotats till livet av en anonym brevskrivare. I brevet sägs att Jones ska drabbas både av sjukdom och död.

Den okände brevskrivaren är ilsken över att kommunalrådet ansökt om jakt på varg och inte fördömt grova jaktbrott. Brevskrivaren anser att kommunalrådet går jägarnas intressen.
Åklagaren har beslutat att brevet ska beslagtas och att brottet betecknas som olaga hot. Säkerheten på kommunalhuset i Rättvik är förstärkt och ingen obehörig kan passera utan att först passera den bevaka entrén.

AKTUELLT

Jägare i stor insats mot barnsexhandel

Stockholm (JJ) Jägarkåren är stor och när den går samman händer det grejer. I just nu pågående kampanj Musikhjälpen har jägarnas insamlingsbössa redan dragit in mer än 100 000 kronor.

Ser en ljusnande framtid för jaktfrågor i EU

Kungsbacka (JJ) Jägareförbundets riksjaktvårdskonsulent, Daniel Ligné, ser en ljusnande framtid för jaktfrågorna inom EU. Han tror att EU-politiker tagit lärdom av Storbritanniens utträde ur unionen. – Man inser nog att det inte går att plåga folk hur mycket som helst, säger Daniel Ligné i Jaktjournalens webbradio.

Annonser