JJ-vinnarna till älgjakten är klara

Kungsbacka (JJ) Varje höst lottar Jaktjournalen ut fem platser till tre dagars älgjakt i Ströms Vattudal, i år deltog 1 400 prenumeranter i utlottningen och vinnarna är nu klara.

Henrik Utgård, Arvika, blev förste vinnaren till Jaktjournalens älgjakt i Ströms Vattudal.

 

Ströms Vattudal i nordvästra Jämtland är känd för sin älgstam och vackra natur. Här arrenderar Jaktjournalen en fin mark av Holmen Skog som gett många minnesvärda jakter.

I år kommer JJ:s jakt med prenumeranter att ske den 21-23 september med bas i Lidsjöberg. Självklart kommer vi också att göra reportage från jakten och publicera i tidningen, men vi kommer även att ge direktrapporter på Facebook och Instagram.

Dessutom kommer ett filmteam från Bearplay.se att finnas på plats och göra en jaktfilm från jakten.

Förste vinnaren som drogs var Henrik Utgård, Arvika.

– Har jag vunnit?! Helt fantastiskt, det hade jag aldrig vågat hoppas på, jättekul. Nu måste jag bara lösa ledigheten så att jag kan åka, berättade han när JJ ringde upp.

Följande fem har vunnit var sin plats i jaktlaget, vinsten är personlig och kan ej överföras till någon annan:

Henrik Utgård, Arvika, Andreas Lundahl, Perstorp, Fredrik Eriksson, Stråtjära, Gustaf Forsberg, Nordmaling och Jonas Sunesson, Karlstad.

Reserver är: 1. Christopher Lynne, Sollefteå, 2. Patrik Andersston, Mölltorp.

 

 

AKTUELLT

Tracker har fått svenska ägare

Åmotsfors (JJ) Finska hundpejlföretaget Tracker har fått svenska ägare och satsar nu hårt på att utveckla produkter och kundservice. Investmentbolaget Nalka har bildat koncernen Open Air Group som satsar på företag inom jaktsegmentet.

Annonser