Jaktstugeinbrott klaras upp

Polisen har klarat upp minst ett inbrott i en jakt- och fiskstuga i Härnösand.

Härnösand (JJ) Allehanda skriver att polisen fick ett tips om två misstänkta män som uppehöll sig i stugan. På platsen påträffades en släpvagn och gods som polisen misstänker kommer från andra stölder eller inbrott.

– Det är allt möjligt – husgeråd, verktyg, elhandverktyg och motorsåg, säger Jörgen Bohman, förundersökningsledare vid polisen i Härnösand, till Allehanda.
Männen är nu anhållna misstänkta för stöld alternativt häleri.

0 kommentarer

AKTUELLT

Ny matematik kan ändra vargstammens storlek

Kungsbacka (JJ) Ett nytt beräkningssätt av vargstammens storlek planerar att införas 2019. Det förslag som ligger på bordet idag skulle i ett slag kunna minska vargstammen radikalt. – Därför är det väldigt viktigt att jägarna deltar i den spillningsinventering som inleds den första oktober, säger Jägareförbundets Gunnar Glöersen.

Webbradio: Ingen vargjakt i norra Värmland?

Värmland (JJ) Länsstyrelsens ståndpunkt om vargpopulationen i norra Värmland har retat upp jägarnas representant i viltförvaltningsdelegationen, Lennart Johannesson. – Att kalla norra Värmland för spridningszon för varg till Dalarna är bedrövligt, säger Lennart Johannesson i Jaktjournalens webbradio.

Annonser