Jaktlust flyttas en vecka!

En ny säsong med Jaktlust har haft premiär på TV4 Sport. Programmet leds som vanligt av yrkesjägaren Thomas Ekberg.

Jaktlust sänds i TV4 Sport onsdagar klockan 22.00.

Förra onsdagen visades första avsnittet som behandlade jakt efter tjäder i topp med utgångspunkt från Rottenhålla fäbodvall.

Under serien visas också bland annat jakter efter bäver, råbock, gås, ripa med stående hund, vinterpyrsch och ett program ägnas åt eftersök på älg.
 
Nu på onsdag den 27/10 så blir det dock inget Jaktlust. Detta på grund av att Barcelona spelar och matchen sänds av TV4 Sport.

Men från och med onsdagen efter så kommer programmet tillbaka på ordinarie sändningstid och då med ett spännande program om bockjakt.

Nytt för i år är att vi lägger fokus på det jaktliga äventyret och matlagningen har plockats bort till förmån till mer spännande jakt. Vi har också tonat ner ”kändisinslaget” som var en stor del av förra årets säsong, men vissa kända namn som Kalle Moraeus och Anders Borg dyker upp.

0 kommentarer

AKTUELLT

Ny matematik kan ändra vargstammens storlek

Kungsbacka (JJ) Ett nytt beräkningssätt av vargstammens storlek planerar att införas 2019. Det förslag som ligger på bordet idag skulle i ett slag kunna minska vargstammen radikalt. – Därför är det väldigt viktigt att jägarna deltar i den spillningsinventering som inleds den första oktober, säger Jägareförbundets Gunnar Glöersen.

Annonser