Jaktlust.com – Ny satsning på jakt och shopping på nätet

Sätila (JJ) Mikael Jägare och Thomas Ekberg har nu dragit igång sin nya satsning på nätet- Jaktlust.com.
Fotografen Mikael Jägare och yrkesjägaren Thomas Ekberg satsar nu på jaktbutik och filmsajt.

– En kombination av jaktbutik och filmsajt skulle man kunna säga. Vi vill kunna erbjuda marknadens bästa jaktkläder och produkter till bra priser, men samtidigt erbjuda våra kunder en stunds avkoppling.  Något mer att göra än att bara handla helt enkelt, säger Mikael Jägare

Produktkategorier och filmarkiv kommer löpande utökas och vi kommer få stifta bekantskap med en hel det välbekanta ansikten. Bland annat dyker Leif Mannerström upp på sidan inom kort och förklarar hur han ser på användning av vilt i köket.

-Vi tror också att vi kan öka och odla intresset för jakt bland människor som kanske bara ”snuddat” vid vår livsstil. Detta genom att erbjuda gratis visning av jaktfilmer, visa tillvaratagande av vilt och dela med oss av goda viltrecept, säger Thomas Ekberg.

Användande av rörlig bild på nätet blir allt vanligare. För att nå ungdomar och öka intresset för jakten är det viktigt att även jaktbranschen hänger med i denna utveckling.  80% av alla ungdomar i åldern 13-15 år är uppkopplade dagligen via dator, mobil eller surfplatta.

-Om vi vill nå dessa ungdomar så måste vi göra det på deras villkor, menar Thomas Ekberg.

På Jaktlust.com kommer man också att använda film för att visa funktioner på produkter och kläder.
-Stillbilder säger en del om exempelvis en jaktryggsäck, men med rörlig bild kan vi visa alla funktioner på ett helt annat sätt, säger Mikael Jägare.

I ryggsäcken har man på www.jaktlust.com också ett arkiv av jakt- och naturfilm inspelat under drygt 20 år i skog och mark.

Under hösten producerar duon Ekberg/Jägare en ny säsong av serien Jaktlust vilken blir säsong fem. Denna gång i en ny kanal – TV4:s nya storsatsning på lifestyle, TV12.

AKTUELLT

Tracker har fått svenska ägare

Åmotsfors (JJ) Finska hundpejlföretaget Tracker har fått svenska ägare och satsar nu hårt på att utveckla produkter och kundservice. Investmentbolaget Nalka har bildat koncernen Open Air Group som satsar på företag inom jaktsegmentet.

Annonser