Jaktjournalens arkiv öppet för alla!

www.jaktjournalen.se har funnits på nätet sedan 1997. I vårt arkiv finns massor av jaktartiklar, vapentester, frågor och svar till till vapensmeden, mängder av recept och mycket mer.

Arkivet är öppet för alla prenumeranter som kan logga in sig med sitt prenumerationsnummer (finns längst bak på tidningen) och postnummer.
Från och med i dag finns möjligheten för de som inte är prenumeranter att via ett SMS beställa en kod för 25 kronor som är giltig i ett dygn.
Testa genom att gå in på någon av våra avdelningar, klicka på arkiv och välj sedan en låst fil. Du får du upp en instruktion om hur du beställer en SMS-kod.
Enklaste sättet är naturligtvis att bli prenumerant på Jaktjournalen. Då får du tillgång till alla tjänster på nätet utan extra kostnad.  Kolla länken här undertill!

AKTUELLT

Jägare i stor insats mot barnsexhandel

Stockholm (JJ) Jägarkåren är stor och när den går samman händer det grejer. I just nu pågående kampanj Musikhjälpen har jägarnas insamlingsbössa redan dragit in mer än 100 000 kronor.

Ser en ljusnande framtid för jaktfrågor i EU

Kungsbacka (JJ) Jägareförbundets riksjaktvårdskonsulent, Daniel Ligné, ser en ljusnande framtid för jaktfrågorna inom EU. Han tror att EU-politiker tagit lärdom av Storbritanniens utträde ur unionen. – Man inser nog att det inte går att plåga folk hur mycket som helst, säger Daniel Ligné i Jaktjournalens webbradio.

Annonser