Jaktjournalen ökar mest

Kungsbacka (JJ) Jaktjournalens långsiktiga satsning på att utveckla tidningen har gett resultat. Senaste året har Jaktjournalen ökat mest i räckvidd av alla jakttidningar.

 

 

Idag blev Orvesto Konsuments räckviddsundersökning offentlig. En mycket trevlig läsning för oss på Jaktjournalen. Jämfört med samma tid förra året har Jaktjournalen ökat sin räckvidd med 16 000.

Den överlägset största ökningen av alla jakttidningar. Det innebär också att Jaktjournalen är landets största fristående jakttidning via mätningar både via Svensk Tidningsstatistik och Orvesto Konsument.

– Fantastisk roligt att känna uppskattning bland våra läsare som ständigt blir fler. Men vi kommer inte att slå oss till ro, vi ska fortsätta att lyssna på landets jägare och arbeta med att utveckla tidningen, säger chefredaktör Holger Nilsson.

 

 

0 kommentarer

AKTUELLT

Ny matematik kan ändra vargstammens storlek

Kungsbacka (JJ) Ett nytt beräkningssätt av vargstammens storlek planerar att införas 2019. Det förslag som ligger på bordet idag skulle i ett slag kunna minska vargstammen radikalt. – Därför är det väldigt viktigt att jägarna deltar i den spillningsinventering som inleds den första oktober, säger Jägareförbundets Gunnar Glöersen.

Webbradio: Ingen vargjakt i norra Värmland?

Värmland (JJ) Länsstyrelsens ståndpunkt om vargpopulationen i norra Värmland har retat upp jägarnas representant i viltförvaltningsdelegationen, Lennart Johannesson. – Att kalla norra Värmland för spridningszon för varg till Dalarna är bedrövligt, säger Lennart Johannesson i Jaktjournalens webbradio.

Annonser