Jaktjournalen och Elmia Game Fair i samarbete

Jönköping/Kungsbacka (JJ) Nu är det klart – Jaktjournalen blir officiell mässtidning i samband med att landets största jaktmässa – Elmia Game Fair 40-årsjubilerar i vår.

Jaktjournalen blir mässtidning på Elmia Game Fair

Cirka 225 utställare och över 20 000 besökare beräknas finnas på plats när Elmia Game Fair i Jönköping firar sitt 40-årsjubileum i mitten av maj.

Dessutom kommer Jaktjournalen inte bara att finnas på plats med egen monter. Vi har också utsetts till årets officiella mässtidning.

– Det känns både hedrande och jättekul. Alla besökare kommer att få ett ex av tidningen som kommer att innehålla ett innehållsrikt ”Elmia-special” med varierande reportage från vad som hänt tidigare på mässan, men också vad som ska hända i vår, berättar Jaktjournalens chefredaktör Holger Nilsson.

I samband med mässan kommer även ”Elmia-specialen” att göras som E-magasin och publiceras på både Jaktjournalens och Elmias hemsida.

– I stort sett hela jaktbranschen kommer att finnas på plats och vi hoppas att så många jägare som möjligt kommer förbi vår monter för att prata jakt och förslag på vad Ni vill läsa i Jaktjournalen i framtiden, säger Holger Nilsson.

Inom kort kommer vi även att lotta ut fribiljetter till Elmia Game Fair, håll utkik här på hemsidan.

 

AKTUELLT

Skyddsjakten i Rackstad: ”Vi hoppas få bort hanen”

Värmland (JJ) Länsstyrelsen har beslutat om skyddsjakt på en andra varg i Rackstadreviret. Sex jakthundar har dödats eller skadats av vargarna och så sent som på lördagen inträffade en ny attack. – Vi hoppas få bort hanen i flocken, säger Bertil Forsberg, jaktledare och talesperson för jägarna i området.

Nyupptäckt invandrad varg i Norrbotten

Arvidsjaur (JJ) Tack vare spårsnö har länsstyrelsens personal kunnat spåra en varg öster om Arvidsjaur. Enligt DNA-analys härstammar vargen från den finsk-ryska populationen.

Rackstadvarg fälld

Arvika (JJ) Flera hundar har attackerats av varg i Rackstadreviret, Värmland. I går sköts därför en varg i området eftersom länsstyrelsen beslutat om skyddsjakt på grund av incidenterna.

Annonser