Jaktjournalen och Elmia Game Fair i samarbete

Jönköping/Kungsbacka (JJ) Nu är det klart – Jaktjournalen blir officiell mässtidning i samband med att landets största jaktmässa – Elmia Game Fair 40-årsjubilerar i vår.

Jaktjournalen blir mässtidning på Elmia Game Fair

Cirka 225 utställare och över 20 000 besökare beräknas finnas på plats när Elmia Game Fair i Jönköping firar sitt 40-årsjubileum i mitten av maj.

Dessutom kommer Jaktjournalen inte bara att finnas på plats med egen monter. Vi har också utsetts till årets officiella mässtidning.

– Det känns både hedrande och jättekul. Alla besökare kommer att få ett ex av tidningen som kommer att innehålla ett innehållsrikt ”Elmia-special” med varierande reportage från vad som hänt tidigare på mässan, men också vad som ska hända i vår, berättar Jaktjournalens chefredaktör Holger Nilsson.

I samband med mässan kommer även ”Elmia-specialen” att göras som E-magasin och publiceras på både Jaktjournalens och Elmias hemsida.

– I stort sett hela jaktbranschen kommer att finnas på plats och vi hoppas att så många jägare som möjligt kommer förbi vår monter för att prata jakt och förslag på vad Ni vill läsa i Jaktjournalen i framtiden, säger Holger Nilsson.

Inom kort kommer vi även att lotta ut fribiljetter till Elmia Game Fair, håll utkik här på hemsidan.

 

AKTUELLT

Tracker har fått svenska ägare

Åmotsfors (JJ) Finska hundpejlföretaget Tracker har fått svenska ägare och satsar nu hårt på att utveckla produkter och kundservice. Investmentbolaget Nalka har bildat koncernen Open Air Group som satsar på företag inom jaktsegmentet.

Björn skjuten i Los

Hälsingland (JJ) En av de närgångna björnarna sköts på måndagskvällen inne i byn Los i Ljusdals kommun.

Björnjaktsbeslutet möts av besvikelse och glädje

Västerbotten (JJ) Björnjägaren Jonas Nordström skrek ut sin glädje när han fick beskedet att björnjakten startar som vanligt 21 augusti. – Jag vrålade så att jobbarkompisarna säkert ramlade ut sina stolar, säger Jonas Nordström.

Film: Så lär du din hund att apportera villkorslöst

Kungsbacka (JJ) På fågeljakten är en bra apportör ovärderlig. Att lära sin fågelhund apportera ordentligt är därför viktigt. JJ:s medarbetare Jonas Seger har 30 års erfarenhet av fågelhundar och vet vad som krävs för att få hunden att apportera även när det är svåra förhållanden.

Annonser