Jaktjournalen hemma igen

Nu har Jaktjournalen kommit hem igen från Elmia Game Fair i Jönköping. Mässan var mycket lyckad och för JJ den bästa någonsin.

Årets upplaga av Elmia Game Faire var mycket intressant där en rad nya produkter lanserades. Jaktjournalen fanns naturligtvis på plats och vi upplevde en fantastisk mässa med stort intresse för tidningen.

Vi vill verkligen tacka alla gamla och nya prenumeranter som besökte oss. Vi känner stödet och är fulla av energi för att fortsätta utveckla tidningen.

En jaktmässa av Elmias dignitet gör också att jaktsuget får en riktig kick. Innan det blir arbetsvecka på måndag ska vi nu njuta av lite vildsvinsjakt och bäverjakt.

Besök oss även på Facebook och Instagram där hittar du flera nyheter från mässan.

JJ:s medarbetare på mässan hade en fantastisk helg. Massor av trevliga jägare besökte oss. Tack! Från vänster; Holger Nilsson, My Hansson, Anna Åström, Per Jonson och Roger C Åström.
AKTUELLT

Nu drar Stövar-SM för rävhundar igång

Skövde (JJ) Hela helgen vankas stövarfest utanför Skövde. Det är nämligen dags för Stövar-SM för rävhundar 2018. Har du inte chans att bevittna mästerskapet på plats gör vi allt för att du ska få med dig tävlingen ändå.

Debatt: Vi behöver skjuta fler vargar i Sverige

Svenska Rovdjursföreningens styrelseledamot Björn Ljunggren har i en debattartikel i en lång rad svenska dagstidningar efterlyst fler vargar i Sverige. Här svarar jägaren Anders Lindell på Ljunggrens artikel och föreslår istället utökad vargjakt.

Annonser