Jaktia Lagan blev Årets Franchisetagare i Jaktia-kedjan

Stockholm (JJ) Jaktia Lagan fick vid årets FrannyGala motta priset som Årets Franchisetagare i Jaktia-kedjan.

Mattias Strömberg och Gustav Key fick motta pris vid FrannyGalan pågrund av sina fina service vid Jaktia Lagan.

Under helgen som gick (22 mars) ägde FrannyGalan rum på Grand Hotell i Stockholm, arrangerad av Svensk Franchise. 

Där utsågs Årets Franchisekedja och varje kedja hade även möjligheten att utse sin Årets Franchisetagare, någon som presterat det där extra under året som gått.

Jaktia var med och delade ut pris och vinnaren blev Jaktia Lagan som drivs av Mattias Strömberg och Gustav Key.

Motiveringen till priset (som utdelades Jaktias VD Lars Martinsson) var:

”Med stort sinne för service och med ett djupt engagemang har medarbetarna i butiken under kort tid byggt ett framgångsrikt företag. Medarbetarna är mycket kunniga och professionella. Kunden är i fokus och butikens fina profílering utstrålar sälj!”

AKTUELLT

Hur stoppas aktivister som saboterar vargjakt?

Västmanland (JJ) Aktivister stör vargjakten i Kölstareviret i Västmanland. – Det är märkligt att polisen inte agerar, säger Jägareförbundets Gunnar Glöersen i Jaktjournalens webbradio. Men polisen meddelar att utredning pågår.

Evalds företag ruinerades av Naturvårdsverket – nu stämmer han staten

Evald Hellgren bedrev en blomstrande näringsverksamhet i Örträsk i Västerbotten när Naturvårdsverket felaktigt drog in tillståndet för hans populära vildsvinsfälla Sinkabirum. Två år senare fick han rätt i kammarrätten, som konstaterade att Naturvårdsverket överhuvudtaget ”inte haft fog för sitt beslut” – men då hade hans firma ruinerats. Evald vände sig till Justitiekanslern för att få ersättning för sina förluster men fick avslag med motiveringen att Naturvårdsverkets fel inte varit tillräckligt ”uppenbart”. Nu stämmer Evald Hellgren staten med hjälp av Centrum för rättvisa.

Annonser