Jaktia Falun AB får ny ägare och VD

Anette Berghäll tar över Jaktia Falun AB och tillträder som VD den 18 mars 2014. Anette har ett långt förflutet i branschen och kommer senast från Jaktia Orsa Outdoor. Jörgen Börjes kommer som tidigare att arbeta kvar i butiken.

– Jag är oerhört nöjd med den nya ledare och ägarbilden som kommer att vara ett stort stöd för Jaktia
Faluns utveckling och tillväxt. Med Anette förstärker vi organisationen med mycket bra erfarenhet inom försäljning och butikshandel.

Jaktia AB har för avsikt att även avyttra aktierna i Jaktia Örebro AB och Jaktia Kållered AB för att ha
möjlighet att fokusera på Jaktias franchisekoncept och butiksdrift.

– Vi har med denna lösning skapat förutsättningar för att ytterligare öka tempot med Jaktias butiksetableringar och utveckla vårt koncept säger Jaktias VD Lars Martinsson.

AKTUELLT

Benelli MR1 i Kammarrätten

Göteborg (JJ) I går genomfördes muntliga förhandlingar i Kammarrättens prövning av Toni Celans överklagan om avslaget på licensansökan för en Benelli MR1. Under förhandlingarna drog Polisen tillbaka flera av sina skäl för avslaget.

Befarade vargskador var bett efter björn

Hälsingland (JJ) Den stövare som blev svårt biten av rovdjur på tisdagsförmiddagen, söder om Alfta och Bollnäs, attackerades av björn, inte varg. – Det var svårt att bedöma, säger besiktningsman Bert Eriksson.

Alla hundar uttagna inför Småhunds-SM

Ydre (JJ) På måndag släpps Sveriges tolv bästa drivande hundar i skogarna utanför Ydre. Då avgörs nämligen 2017 års upplaga av Småhunds-SM. Jaktjournalen liverapporterar såklart.

Fällde guldbock på första jakten

Falköping (JJ) Det blev max utdelning för 15-årige Emil Nilsson när han gick ut på sin första uppsiktsjakt: Han fällde en guldbock. – Vi hade sett den under sommaren men trodde inte att den var så stor, säger pappa Peter som satt bredvid och filmade dramatiken.

Känner sig lurade på godsjakt

Skåne (JJ) Tio jägare köpte jakt på ett gods och betalade tillsammans 130 000 kronor. Det visade sig dock att den som sålde jakten inte ägde marken i området.

Annonser