Jägarna målgrupp för ATV-handlarna

Fyrhjuliga motorcyklar (ATV) blir allt populärare bland jägarna. Maskinerna är mycket användbara både för utforsling av vilt och vid annan viltvård.

 
ATV SWEDEN AB är en av aktörerna på marknaden som inom kort lanserar en helt nyutvecklad modell från CF Moto.

– C-FORCE 550 EFI EPS är en fyrhjuling som har allt du kan begära av en modern maskin, med bland annat bränsleinsprutning, fyrhjulsdrift, och servostyrning, berättar Micke Andersson, General Manager på ATV SWEDEN AB.

– Den här maskinen är gjord för att klara allt från jobbet som ”andra bil” till att dra fram årsbehovet av ved från skogen.

CF MOTO är marknadsledare på ATV i Ryssland, Australien, Österrike, Tjeckien och Sverige.

ATV SWEDEN lanserar i år en ny fyrhjuling som man hoppas att även jägarna ska intressera sig för.
AKTUELLT

Ser en ljusnande framtid för jaktfrågor i EU

Kungsbacka (JJ) Jägareförbundets riksjaktvårdskonsulent, Daniel Ligné, ser en ljusnande framtid för jaktfrågorna inom EU. Han tror att EU-politiker tagit lärdom av Storbritanniens utträde ur unionen. – Man inser nog att det inte går att plåga folk hur mycket som helst, säger Daniel Ligné i Jaktjournalens webbradio.

Unga jägare får testa ny jakt

Örebro/Storuman (JJ) Unga jägare i Storuman och Örebro ges möjlighet att testa olika sorters jakt. Det är Jägareförbundet som ordnar så att de får jaga på nya marker.

Bjud på Mannerströms kryddiga vildsvinsskinka

Kungsbacka (JJ) Mästerkocken Leif Mannerström bjuder nu i juletider Jaktjournalens läsare på ett härligt vildsvinsskinkerecept. Det är vilt, kryddigt och doftar jul. Överraska släkten och sätt lite guldkant på årets julbord.

Delade meningar om antal lodjur i Blekinge

Blekinge (JJ) Länsstyrelsen uppskattar att det finns mellan 15 och 20 lodjur i Blekinge län. Jägarnas Riksförbund tror att det är en kraftig underskattning och vill ha jakt på 30 lodjur i vinter.

Annonser