Jägarkritik mot förre ordföranden

Stockholm (JJ) Jägareförbundets ledning är irriterad på förre ordföranden Bo Toresson som suttit med i jakt- och fiskerättsutredningen och där fört fram sina egna uppfattningar.

Toresson satt med i utredningen som Jägareförbundets expert och framförde sina egna synpunkter. Toresson anser att utredningens slutsatser är bra, framförallt förslaget om samverkansföreningar.
Jägarförbundet är av en helt annan uppfattning. Nuvarande ordförande Owe Wiktorin, ansåg när utredningen presenterades att den skulle kastas i papperskorgen.

AKTUELLT

Jägare i stor insats mot barnsexhandel

Stockholm (JJ) Jägarkåren är stor och när den går samman händer det grejer. I just nu pågående kampanj Musikhjälpen har jägarnas insamlingsbössa redan dragit in mer än 100 000 kronor.

Ser en ljusnande framtid för jaktfrågor i EU

Kungsbacka (JJ) Jägareförbundets riksjaktvårdskonsulent, Daniel Ligné, ser en ljusnande framtid för jaktfrågorna inom EU. Han tror att EU-politiker tagit lärdom av Storbritanniens utträde ur unionen. – Man inser nog att det inte går att plåga folk hur mycket som helst, säger Daniel Ligné i Jaktjournalens webbradio.

Unga jägare får testa ny jakt

Örebro/Storuman (JJ) Unga jägare i Storuman och Örebro ges möjlighet att testa olika sorters jakt. Det är Jägareförbundet som ordnar så att de får jaga på nya marker.

Annonser