Jägare sköt sig i handen

När en jägare i Högryd utanför Ulricehamn skulle lasta in sitt vapen i bilen råkade han skjuta sig själv i handen. Mannen fördes med helikopter till Sahlgrenska.

Av okänd anledning råkade mannen skjuta sig själv i handen när han skulle lasta in sitt vapen i bilen. Han kunde själv ringa SOS Alarm och berätta om sitt tillstånd.  
Mannen fördes till Sahlgrenska universitetssjukhuset med ambulanshelikopter, där man senare kunde konstatera att mannen har en skada i handen som betraktas som mycket allvarlig. Mannen är i 70-årsåldern och hemmahörande i Ulricehamnstrakten.
– Det var ett olyckfall och det finns inga misstankar om brott, säger Jan Strannegård, polisens presstalesman till Göteborgs Posten.

AKTUELLT

Film: Här behöver viltet inte svälta ihjäl

Fagersta (JJ) Det kommer larmrapporter att vilt är på väg att svälta ihjäl runt om i Sverige. Ännu är det inte för sent att hjälpa djuren som Uwe och Kjell gör i Fagersta. Jaktjournalen hälsade på med filmkamera.

Webbradio: Så ska vargarna i Rackstadreviret tas bort

Värmland (JJ) Vargdödade jämthundshanen Emil kommer att betyda slutet för Rackstadreviret. Alfavargarna ska skjutas och länsstyrelsens förhoppning är att reviret upplöses, berättar länsstyrelsens rovdjurshandläggare, David Höök, i Jaktjournalens webbradio.

Annonser