Jägare gick vilse – återfanns i morse

Sundsvall(JJ) I dag på förmiddagen återfanns den jägare som varit borta sedan i går, i området kring Stor Laxsjön. En polispatrull hittade mannen som kom gående efter en väg, han har förklarat att han gått vilse i skogen.

– Han har gått vilse och nu vill han tillbaka till brorsan och pappan som befinner sig i jaktkojan, säger Markus Grahn, vakthavande befäl på polisen, till Sundsvalls Tidning/st.nu.

Mannen behöver ingen vård, men var både blöt och kall när han återfanns. Han gick ut för att jaga småvilt men återvände inte till den plats man skulle mötas på.

Polisen fick larmet om den försvunne jägaren i går kväll. Ett omfattande polispådrag sattes in för att söka efter mannen. Det här rapporterar Sundsvalls Tidning/st.nu.

AKTUELLT

Jägare i stor insats mot barnsexhandel

Stockholm (JJ) Jägarkåren är stor och när den går samman händer det grejer. I just nu pågående kampanj Musikhjälpen har jägarnas insamlingsbössa redan dragit in mer än 100 000 kronor.

Ser en ljusnande framtid för jaktfrågor i EU

Kungsbacka (JJ) Jägareförbundets riksjaktvårdskonsulent, Daniel Ligné, ser en ljusnande framtid för jaktfrågorna inom EU. Han tror att EU-politiker tagit lärdom av Storbritanniens utträde ur unionen. – Man inser nog att det inte går att plåga folk hur mycket som helst, säger Daniel Ligné i Jaktjournalens webbradio.

Unga jägare får testa ny jakt

Örebro/Storuman (JJ) Unga jägare i Storuman och Örebro ges möjlighet att testa olika sorters jakt. Det är Jägareförbundet som ordnar så att de får jaga på nya marker.

Annonser