Jägare avled efter att ha skadats under jakt

SUNDSVALL(JJ). En jägare i 70-års åldern hittades på lördagseftermiddagen i skogen i Långliden efter att han varit försvunnen i 20 timmar. Mannen hade livshotande skallskador och fördes till Sundsvalls sjukhus. Han avled under tisdagen.

Han hade varit ute på fågeljakt med två kamrater, efter att han anmälts försvunnen startades en stor sökinsats för att finna honom. Mannen hittades i en svår terräng med bland annat myrar och stora stenar.
Det här rapporterar Sundsvalls Tidning.

0 kommentarer

AKTUELLT

Ny matematik kan ändra vargstammens storlek

Kungsbacka (JJ) Ett nytt beräkningssätt av vargstammens storlek planerar att införas 2019. Det förslag som ligger på bordet idag skulle i ett slag kunna minska vargstammen radikalt. – Därför är det väldigt viktigt att jägarna deltar i den spillningsinventering som inleds den första oktober, säger Jägareförbundets Gunnar Glöersen.

Webbradio: Ingen vargjakt i norra Värmland?

Värmland (JJ) Länsstyrelsens ståndpunkt om vargpopulationen i norra Värmland har retat upp jägarnas representant i viltförvaltningsdelegationen, Lennart Johannesson. – Att kalla norra Värmland för spridningszon för varg till Dalarna är bedrövligt, säger Lennart Johannesson i Jaktjournalens webbradio.

Annonser