Jaga älg med Jaktjournalen

Så är det dags igen – Jaktjournalen bjuder in er, prenumeranter till höstens älgjakt i Ströms Vattudal i nordvästra Jämtland. Vi lottar ut fem platser till tre dagars älgjakt i fantastisk natur med chans till spännande älg- och björnmöten.

Det sjuder av jaktglädje när Jaktjournalen jagar med vinnarna. Foto: Roger C Åström

På älgtäta marker i Ströms Vattudal, mitt emellan Svaningen och Lidsjöberg, arrenderar Jaktjournalen 3 600 hektar av Holmen Skog. Här har mängder av spännande jakter varat från morgon till kväll och varje höst har riktigt stora älgtjurar fällts, som för skytten blivit ett minne för livet.

Självklart skjuts även hondjur och kalvar, men markerna är kända för sina tunga tjurar med stora troféer.

Premiärjakt

I september kommer vi att bjuda in fem av våra prenumeranter till jakt veckan före brunstuppehållet den 25 september. Det blir också den första älgjakten vi håller på marken för säsongen!

– Jakt ska vara roligt och för oss finns det nästan inget roligare än att se glädje hos våra gäster när de haft fantastiska upplevelser och i bästa fall fått fälla en älg, säger jaktledaren och chefredaktör Holger Nilsson.

Förutom Holger träffar ni också andra JJ-medarbetare och vår skicklige viltkock Klas Staffas, Linghed.

Tre dagars jakt

Jakten kommer att bedrivas som löshundsjakt under tre jaktdagar. Mat, boende och jaktkort svarar Jaktjournalen för. Resan måste du dock sköta själv, möjlighet till samåkning undersöks när vinnarna är klara.

Vinsten är personlig och kan inte bytas.

Vi träffas den 20 september på kvällen i Lidsjöberg där vi också bor under jakten. Sedan jagar vi den 21–23 september och reser hem dagen efter.

Sista anmälningsdag till utlottningen är den 1 augusti. Den 2 augusti presenteras vinnarna på vår hemsida. Vinnarna underrättas också med brev med mera information om jakten.

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan.

AKTUELLT

Nya rekordsiffror för Jaktjournalen

Kungsbacka (JJ) Utvecklingen går framåt för Jaktjournalen som idag kan presentera rekordsiffror både för tidningen och hemsidan. – Jättekul att landets jägare uppskattar det vi gör, säger chefredaktör Holger Nilsson.

Jan-Erik och hunden drunknade

Kramfors (JJ) Det var Jan-Erik Söderström, Kramfors, och hans hund Rex, som i helgen hittades drunknade utanför Kramfors där de gått ned sig i en vak.

Annonser