Intropris räknar med ett lyft av Samuelsson

Kungsbacka (JJ) Ambia Trading Group, där Intropris ingår har tecknat ett samarbetsavtal med Magnus Samuelsson där han ska medverka i koncernens marknadsföring. Samuelsson har bland annat vunnit titeln "Världens starkaste man" och är aktiv jägare.

Ambias VD Marcus Andersson med Magnus Samuelsson som nu blir en förstärkning för Intropris och UTOK:s marknadsinsatser. Foto: Emma Jansson.

Mikael Samuelsson får inledningsvis en framskjuten roll i samband med lanseringen av UTOK och i första hand serien med stöt-, damm- och vattentåliga smartphones. Avtalet omfattar ett löpande engagemang för att stärka Intropris varumärke inom jakt, fiske och utelivssektorn.

– Samuelsson delar många av de värderingar som Intropris står för, säger Ambias VD Marcus Andersson och fortsätter.

– Vi har sedan en tid sökt samarbete med en passande och känd profil som kan hjälpa oss att förmedla våra kärnvärden och Samuelsson motsvarar just det vi letar efter. När vi nu med Intropris söker en större geografisk marknad blir det ännu viktigare för oss att komplettera vår traditionella marknadsföring med insatser som sätter vårt namn i ett samanhang och det här är ett viktigt steg i processen, avslutar Andersson.

– Som aktiv jägare med gård inte så långt från Vimmerby har jag länge varit kund hos Intropris och känner gänget i butiken, säger Magnus Samuelsson. Utöver ett stort och levande sortiment har jag alltid uppskattat det stora kunnande jag mött i butiken. Att få förmedla det och aktivt jobba med deras produkter för jakt, fiske och uteliv ska bli oerhört spännande, tillägger Samuelsson.

Avtalet mellan Ambia och Samuelsson löper över en tvåårsperiod.

AKTUELLT

Hur stoppas aktivister som saboterar vargjakt?

Västmanland (JJ) Aktivister stör vargjakten i Kölstareviret i Västmanland. – Det är märkligt att polisen inte agerar, säger Jägareförbundets Gunnar Glöersen i Jaktjournalens webbradio. Men polisen meddelar att utredning pågår.

Evalds företag ruinerades av Naturvårdsverket – nu stämmer han staten

Evald Hellgren bedrev en blomstrande näringsverksamhet i Örträsk i Västerbotten när Naturvårdsverket felaktigt drog in tillståndet för hans populära vildsvinsfälla Sinkabirum. Två år senare fick han rätt i kammarrätten, som konstaterade att Naturvårdsverket överhuvudtaget ”inte haft fog för sitt beslut” – men då hade hans firma ruinerats. Evald vände sig till Justitiekanslern för att få ersättning för sina förluster men fick avslag med motiveringen att Naturvårdsverkets fel inte varit tillräckligt ”uppenbart”. Nu stämmer Evald Hellgren staten med hjälp av Centrum för rättvisa.

Annonser