Interjakt expanderar i väster

Norge (JJ) Interjakt bekräftar idag att kedjan öppnar en butik i grannlandet Norge. Butiken kommer vara placerad i Bjørkelangen och är ett övertagande av Nor Team Engros AS.

– Detta är fantastiskt kul. Att vara del av en kedja är idag ett måste för att nå framgång. Ensam är inte stark, och att få vara med från starten i Norge och där se möjligheterna, gör mig ännu mera entusiastisk,
säger Henrik Dedorsson som är ny tillträdande butikschef.

Övertagandet är ett gränsöverskridande samarbete mellan Capreolus Jakt AB, Mi-Lo-Invest AS och Henrik Dedorsson kommer vara ansvarig i butiken. Butiken kommer att hålla ett sortiment inom jakt, fiske, vildmark och hund. I detta ingår även försäljning av vapen och ammunition.

Owe Selin som är Interjakts marknadsstrateg är mycket förhoppningsfull och ser detta som ett
stort genombrott för kedjan.

– Norge har länge varit en stor marknad där vi ser möjligheterna att växa. Idag har vi 20 butiker
som är placerade runt om i Sverige, vi har nu målet att se samma utbredning i Norge inom en
snar framtid, säger Owe.

AKTUELLT

Jägare i stor insats mot barnsexhandel

Stockholm (JJ) Jägarkåren är stor och när den går samman händer det grejer. I just nu pågående kampanj Musikhjälpen har jägarnas insamlingsbössa redan dragit in mer än 100 000 kronor.

Ser en ljusnande framtid för jaktfrågor i EU

Kungsbacka (JJ) Jägareförbundets riksjaktvårdskonsulent, Daniel Ligné, ser en ljusnande framtid för jaktfrågorna inom EU. Han tror att EU-politiker tagit lärdom av Storbritanniens utträde ur unionen. – Man inser nog att det inte går att plåga folk hur mycket som helst, säger Daniel Ligné i Jaktjournalens webbradio.

Unga jägare får testa ny jakt

Örebro/Storuman (JJ) Unga jägare i Storuman och Örebro ges möjlighet att testa olika sorters jakt. Det är Jägareförbundet som ordnar så att de får jaga på nya marker.

Annonser