Inspelningen av Jägarna 2 pågår!

15 år efter succéfilmen Jägarna har nu äntligen inspelningen av Jägarna 2 påbörjats. SWEDTEAM®, marknadsledande inom jaktkläder i Sverige, kommer att vara exklusiv klädpartner och klä upp skådespelare som Peter Stormare och Rolf Lassgård med flera. Jägarna 2 kommer att gå upp på filmdukarna under hösten 2011.

När filmen Jägarna premiärvisades för cirka 15 år sedan blev den snabbt en succé och därmed en klassiker inom den svenska filmindustrin. Under många år har det spekulerats om en uppföljare och nu, efter många års bearbetning av manus, är det dags.

Jägarna 2 förväntas bli en minst lika stor filmsuccé som föregångaren Jägarna.

Regissör är även denna gång Kjell Sundvall och med sig har han ett stjärnspäckat skådespelarteam med bland andra Peter Stormare och Rolf Lassgård.

”Jag tror vi kan göra en fantastisk uppföljare till Jägarna”” säger Kjell Sundvall.

SWEDTEAM®  deltar i filmen som exklusiv klädpartner. Detta innebär att Swedteams kläder kommer synas på ett flertal av skådespelarna, enligt de första rapporterna från de inledande inspelningarna så skall våra produkter redan fått flera ”huvudroller”. Satsningen, som är unik i jaktbranschen, beräknas ge stor uppmärksamhet åt Swedteams produktutbud eftersom filmen kommer visas i hela Europa.

– Detta är ett mycket bra tillfälle för oss att visa upp våra nyheter, säger Gustav Örn, Vd, SWEDTEAM®. SWEDTEAM® har under många år varit föregångare inom produktutveckling av jaktkläder och man kan räkna med att se flertalet intressanta nyheter på biodukarna i Sverige och Europa när filmen börjar visas.

Inspelningen av Jägarna 2 genomförs till största del under kommande höst och vinter i och runt omkring Överkalix.

Filmen går sedan upp på filmdukarna lagom till jaktsäsongen hösten 2011, planerad premiär 7:e oktober.

AKTUELLT

Debatt: Länsstyrelsens kraschlandning

Norrbotten (JJ) Länsstyrelsen har i vinter avlyst jaktområdet G2c inom Girjas sameby från 5 februari till 15 april. (Området är cirka fyra mil långt och omfattar cirka 27 000 hektar). Motiveringen, att ge renarna betesro, innebär att vinterjakten på ripa, främst fjällripa, förbjuds, skriver Kjell Brännström mångårig medarbetare på Jaktjournalen och engagerad småviltsjägare i Norrbotten.

Ekberg drabbad av första vargarna i Östergötland

Östergötland (JJ) Östergötland har fått sitt första vargrevir i modern tid. En av de drabbade är yrkesjägaren Thomas Ekberg och han är inte glad. – Det känns frustrerande, framförallt att få ett vargrevir så här långt söderut, säger Ekberg i Jaktjournalens webbradio.

Stängda viltövergångar stoppar älgar i Långed

Nordmaling (JJ) Älgarna som kommer vandrande till Långed kan inte fortsätta över E4:an och ned till kusten. Trafikverket har stängt tre viltövergångar för att hindra renar att komma ut på vägen. – Älgarna blir fångade och jagade, säger jägaren Henning Hallström.

Prisvärda nykomlingar från F.A.I.R.

Italienska F.A.I.R. fortsätter att erbjuda nyheter på hagelmarknaden. F.A.I.R. Game och F.A.I.R. Light. Light kan ses som en mindre kopia av Game. Både kolv och pipset har kortats. Viktskillnaden är två hekto. Inte mycket kan tyckas men efter en dag i skogen eller på fjället blir det skillnad. Båda bössorna är gedigna och välarbetade. Dessutom prisvärda.

Malmbäckaren Foxii – En av hamiltonrasens främsta rävhundar!

Att vara 20 år och ha en egen stövare tillhör ovanligheterna. Att hunden också är champion är ändå mer sällsynt. För Jesper Karlsson, Kville och hans hamiltontik SE J (RÄV)CH Malmbäckaren Foxii är det inga konstigheter. Stövarjakten har legat varmt om hjärtat sedan barnsben och sedan han köpte Foxii har jakten gått som på räls.

Utredning hotar jakthundsträning

Nyligen presenterade regeringen ett förslag till ny djurskyddslag, ett förslag som berör jakthundsträning och jakt på flera punkter. Men i dagsläget är det oklart hur djurskyddslagen ändras, först ska en remiss behandlas av lagrådet.

Annonser