Inspelningen av Jägarna 2 pågår!

15 år efter succéfilmen Jägarna har nu äntligen inspelningen av Jägarna 2 påbörjats. SWEDTEAM®, marknadsledande inom jaktkläder i Sverige, kommer att vara exklusiv klädpartner och klä upp skådespelare som Peter Stormare och Rolf Lassgård med flera. Jägarna 2 kommer att gå upp på filmdukarna under hösten 2011.

När filmen Jägarna premiärvisades för cirka 15 år sedan blev den snabbt en succé och därmed en klassiker inom den svenska filmindustrin. Under många år har det spekulerats om en uppföljare och nu, efter många års bearbetning av manus, är det dags.

Jägarna 2 förväntas bli en minst lika stor filmsuccé som föregångaren Jägarna.

Regissör är även denna gång Kjell Sundvall och med sig har han ett stjärnspäckat skådespelarteam med bland andra Peter Stormare och Rolf Lassgård.

”Jag tror vi kan göra en fantastisk uppföljare till Jägarna”” säger Kjell Sundvall.

SWEDTEAM®  deltar i filmen som exklusiv klädpartner. Detta innebär att Swedteams kläder kommer synas på ett flertal av skådespelarna, enligt de första rapporterna från de inledande inspelningarna så skall våra produkter redan fått flera ”huvudroller”. Satsningen, som är unik i jaktbranschen, beräknas ge stor uppmärksamhet åt Swedteams produktutbud eftersom filmen kommer visas i hela Europa.

– Detta är ett mycket bra tillfälle för oss att visa upp våra nyheter, säger Gustav Örn, Vd, SWEDTEAM®. SWEDTEAM® har under många år varit föregångare inom produktutveckling av jaktkläder och man kan räkna med att se flertalet intressanta nyheter på biodukarna i Sverige och Europa när filmen börjar visas.

Inspelningen av Jägarna 2 genomförs till största del under kommande höst och vinter i och runt omkring Överkalix.

Filmen går sedan upp på filmdukarna lagom till jaktsäsongen hösten 2011, planerad premiär 7:e oktober.

0 kommentarer

AKTUELLT

Varför väcker ni björnar, Brunberg?

Kungsbacka (JJ) En film på Youtube visar hur svenska forskare gräver ut och väcker en björn i vinteridet. Vi frågar Sven Brunberg på Skandinaviska björnforskningsprojektet varför de väcker björnar.

Vinnarjakt på gång

Lidsjöberg (JJ) I dag reser vi på Jaktjournalen till Ströms Vattudal för att spendera ett par jaktdagar tillsammans med fem taggade prenumeranter.

Älgdrev rakt genom centrala Råneå

Norrbotten (JJ) Älgjägaren Anders Nordström har aldrig varit med om något liknande. Den stora älgtjuren valde att springa rakt genom centrala Råneå när den fick jämthunden Bullen efter sig.

Skogsägare vill minska rådjursstammen

Gotland (JJ) Egentligen skulle vi behöva skjuta av 5 000 rådjur i en smäll, säger Jan-Erik Dahlbom, skogsinspektör i ett uttalande till tidningen Helagotland.se. Rådjuren på ön äter upp skogsplantorna för skogsbrukarna där.

Meningen med livet

För de allra flesta arter består meningen med livet i att föröka sig och föra sina gener vidare till en ny generation. Människan har en tendens att överdriva.

Jägarna hade rätt

Årets björnjaktpremiär blev som vanligt både spännande och intensiv. En av björnjägarna som Jaktjournalen pratade med vid 08-tiden på morgonen den 21 augusti berättade för mig i samband med att han just fällt en björn. – Här i Gävleborg får man bara en chans så det gäller att allt funkar. Vad han menar är att

Bästa grytan på rådjur

Rådjuret finns i stort sett i hela landet och är dessutom ett av vårt populäraste matvilt. Med all rätt då rådjursköttet enkelt kan möras och är fintrådigt. Lyxar du dessutom till det med att göra en riktigt god gryta av rådjursköttet behöver du inte vara rädd att misslyckas. Ett av många goda recept hittar du

Annonser