Inga observationer av Junselevargen

Västernorrland(JJ) Den så kallade Junselevargen är försvunnen, liksom hennes partner. Enligt länsstyrelsen i Västernorrland har vargarna varit borta en månad.

Nya försök ska nu göras för att försöka spåra vargarna. Men om inte detta ger något resultat så kan det inte uteslutas att en av vargarna – eller båda – är döda.

– Det finns många sätt att dö för en varg, jag tänker till exempel på det öppna vattnet i Ångermanälven, säger Gunnar Ledström, vid länsstyrelsen, till SVT Mittnytt.

AKTUELLT

Stövarjägare samlar in pengar mot barncancer

Växjö (JJ) Stövarjägare samlar in pengar för kampen mot barncancer. – Det har blivit en stor succé och vi kör den 3 februari i år. Vi siktar på att samla in kanske 100 000 kronor, säger en av initiativtagarna, Bengt Lindell i Jaktjournalens webbradio.

Uppdaterad: Jakt på en varg till i Dalarna

Dalarna (JJ) Skabbvargen som fälldes i Flatenreviret räknas inte in i licensen. Därför blir det jakt på en varg till. Men ambitionen har inte varit att tömma reviret, säger Jonas Bergman på länsstyrelsen i Jaktjournalens webbradio.

Nya rekordsiffror för Jaktjournalen

Kungsbacka (JJ) Utvecklingen går framåt för Jaktjournalen som idag kan presentera rekordsiffror både för tidningen och hemsidan. – Jättekul att landets jägare uppskattar det vi gör, säger chefredaktör Holger Nilsson.

Annonser