Hundefterlysning!!!

Med sele och en 15 meter lång spårlina försvann boxertiken Zeta vid träning utanför Linköping för snart en vecka sedan.

Ägaren Martin Lindell, Linköping, var ute och spårade med boxertiken Zeta, som är 1,5 år och 26 kilo tung, den 15:e november. De tränade i ett område strax söder om Linköping som heter Ek-landskapet, när hunden försvann.
Ett 30-tal personer har sökt henne, men utan resultet. Hunden kan även vara stulen. Ägaren tar emot tips och rejäl hittelön utgår till upphittaren. Ring Martin Lindell, mobil 0703-790 856, bost 013-12 95 95.

AKTUELLT

Jaktfilm: Se när bocken fälls

I nya numret av Jaktjournalen återfinns ett bockjaktreportage signerat Julius Berg. Han hade också filmkamera med sig och fick skottsekvensen på den udda bocken fångad på film.

Stövar-SM för rävhundar flyttas

Värmland (JJ) Stövar-SM för rävhundar kommer inte som planerat att arrangeras i Norrbottens län. I stället blir det Värmlands stövarklubb som tar över stafettpinnen och arrangerar mästerskapet i vinter.

SKK och Agria fortsätter samarbete

Kungsbacka (JJ) Svenska kennelklubben och försäkringsbolaget Agria har skrivit under ett nytt avtal för fortsatt samarbete i ytterligare sju år. Avtalet innebär bland annat att Agria SKK forskningsfond även fortsättningsvis bidrar till forskning till nytta för hund och katt.

Säljer mer än 550 åtelkameror i månaden

Kungsbacka (JJ) Bara hos Hylte Jakt & Lantman och Z-Aim säljs mer än 550 åtelkameror i månaden. Nu är frågan om försäljningen kan öka ytterligare sedan kamerorna blivit möjliga att använda utan tillstånd för jägare.

OK till lodjursjakt i vinter

Stockholm (JJ) Naturvårdsverket ger klartecken till länsstyrelserna att besluta om licensjakt på lodjur. Vinterns inventeringar ska ha visat att lodjursstammen är nästan exakt lika stor i år som förra året.

Annonser