Hundefterlysning!!!

Med sele och en 15 meter lång spårlina försvann boxertiken Zeta vid träning utanför Linköping för snart en vecka sedan.

Ägaren Martin Lindell, Linköping, var ute och spårade med boxertiken Zeta, som är 1,5 år och 26 kilo tung, den 15:e november. De tränade i ett område strax söder om Linköping som heter Ek-landskapet, när hunden försvann.
Ett 30-tal personer har sökt henne, men utan resultet. Hunden kan även vara stulen. Ägaren tar emot tips och rejäl hittelön utgår till upphittaren. Ring Martin Lindell, mobil 0703-790 856, bost 013-12 95 95.

AKTUELLT

Bjud på Mannerströms kryddiga vildsvinsskinka

Kungsbacka (JJ) Mästerkocken Leif Mannerström bjuder nu i juletider Jaktjournalens läsare på ett härligt vildsvinsskinkerecept. Det är vilt, kryddigt och doftar jul. Överraska släkten och sätt lite guldkant på årets julbord.

Delade meningar om antal lodjur i Blekinge

Blekinge (JJ) Länsstyrelsen uppskattar att det finns mellan 15 och 20 lodjur i Blekinge län. Jägarnas Riksförbund tror att det är en kraftig underskattning och vill ha jakt på 30 lodjur i vinter.

Vargen i Arvidsjaur stött ett par mil söderut

Norrbotten (JJ) Länsstyrelsens personal har lyckats stöta vargen ett par mil från Arvidsjaur och renarna i Västra Kikkejaure sameby. – Men här har den varit förut, så den har nog bara gått sin vanliga runda, säger en renskötare i Mausjaur sameby.

Film: Leif sågade loss älgen

Stockholm (JJ) Leif Gisslén räddade sannolikt livet på en älg i Stockholms skärgård i onsdags morse. Älgen hade fastnat i en gunga och Leif hjälpte den loss.

Annonser