Hotade personal i jaktbutik

Glimåkra (JJ) En man i 40-årsåldern har dömts till skyddstillsyn sedan han hotat personal i jaktbutik och spottat på en polisman.

Det var i samband med att mannen skulle hämta ut ett vapen som var betalt i förskott. När mannen inte kunde visa någon vapenlicens för det aktuella vapnet fick han inte hämta ut det. Han hotade då att skjuta personalen i butiken.

När en polis kom till platsen för att gripa mannen blev denne spottad i ansiktet.

Mannen har nu dömts till skyddstillsyn för olaga hot samt förgripelse mot tjänsteman. Han ska också betala ett skadestånd på 5 000 kronor till polisen han spottade på, rapporterar tidningen Norra Skåne.

0 kommentarer

AKTUELLT

Vargdrabbad matte berättar om attacken

Vallentuna (JJ) Ann-Margret Neikter berättar nu i media hur det gick till när hennes cavalier king charles spaniel blev tagen av varg. – I ögonblicket jag vände mig om och tittade ner, bet den Lacey i nacken, berättar hon för Mitt i hela Stockholm.

Johans nya Blaser funkar inte

Västerås (JJ) Johan Rydberg har kostat på drygt 35 000 kronor för att få ett pålitigt vapen för björnjakt och eftersök. Men den nya studsaren, Blaser R8, funkar inte - den kastar inte ut tomhylsorna.

Annonser