Helt vapenskåp stulet

Arvika (JJ) Vid en lägenhetensinbrott under julhelgen stals ett helt vapenskåp i Arvika. Bostaden vandaliserades i tillägg till stölden.

Inbrottet skedde någon gång mellan julafton och juldagseftermiddagen. Tjuvarna bröt sig in genom lägenhetensdörren. Förutom vapenskåpet stals även en dator, men tjuvarna förstörde lägenheten.

Polisen vill i nuläget inte avslöja hur många vapen som fanns i vapenskåpet, men det rör sig om flera vapen.

– Vi har utfärdat ett zonlarm till länen runt omkring, säger Morgan Connedal, länsvakthavande befäl vid Värmlandspolisen till Nya Wermlands tidning.

 

0 kommentarer

AKTUELLT

Vinn älgjakt i Ströms Vattudal

Drömmer du om att få uppleva älgjakt när den är som bäst. Tveka då inte att anmäla dig till Jaktjournalens Vinnarjakt i Ströms Vattudal i slutet av september. Vi lottar ut fem platser till våra prenumeranter.

Unge till världskänt lejon dödad

Zimbabwe (JJ) En unge till den världskände lejonhannen Cecil har skjutits av en okänd troféjägare i Zimbabwe. Den sexårige hannen Xanda dödades den 7 juli och mötte därmed samma öde som sin far.

683 000 kronor för sälskador

Sotenäs (JJ) 20 fiskare i Västra Götaland får dela på 683 000 kronor från Länsstyrelsen för skador som sälar orsakat på både fiskeredskap och fångst under 2016.

Annonser