Haltande varg orsakade pådrag

Vikersvik (JJ) Länsstyrelsens eftersöksjägare försökte i går kväll spåra upp en haltande varg som observerats i närheten av Vikersvik i Örebro län.

Det var sedan Polisen mottagit en anmälan om en haltande varg som eftersöksjägare kallades ut i går kväll. Trots att skogen vid Vikersvik där vargen synts till, genomsöktes hittades inte någon varg.

I området fanns, enligt tidningen ATL elstängsel och när eftersöksjägarens hund nuddade det började även den halta. Nu spekuleras det därför om vargen hälta kunde ha samma orsak. Då är den inte skadad.

AKTUELLT

Jägare i stor insats mot barnsexhandel

Stockholm (JJ) Jägarkåren är stor och när den går samman händer det grejer. I just nu pågående kampanj Musikhjälpen har jägarnas insamlingsbössa redan dragit in mer än 100 000 kronor.

Ser en ljusnande framtid för jaktfrågor i EU

Kungsbacka (JJ) Jägareförbundets riksjaktvårdskonsulent, Daniel Ligné, ser en ljusnande framtid för jaktfrågorna inom EU. Han tror att EU-politiker tagit lärdom av Storbritanniens utträde ur unionen. – Man inser nog att det inte går att plåga folk hur mycket som helst, säger Daniel Ligné i Jaktjournalens webbradio.

Unga jägare får testa ny jakt

Örebro/Storuman (JJ) Unga jägare i Storuman och Örebro ges möjlighet att testa olika sorters jakt. Det är Jägareförbundet som ordnar så att de får jaga på nya marker.

Annonser