Gevär gick av på Kastrup

Köpenhamn (JJ) En 76-årig man häktas i Köpenhamn under tisdagen efter en uppseendeväckande skottepisod på Kastrups flygplats i måndags kväll.

När en flygplatsanställd skulle lägga mannens vapenfodral på en bagagevagn gick plötsligt ett skott av. Två anställda träffades av hagel liksom ena vingen på ett flygplan.
Mannen, som är norrman men bosatt i Florida  misstänks nu för vållande av fara för annan. Han säger sig inte veta varför det fanns patroner i loppet.

0 kommentarer

AKTUELLT

Webbradio: Hövdingen om vargbråket i Värmland

Värmland (JJ) Nu svarar landshövding Kenneth Johansson på kritiken mot vargförvaltningen i Värmland. Han är inte nöjd med vargsituationen i länet. – Nej, nöjd är jag inte, men vi gör det bästa utifrån de centrala beslut vi har, säger Kenneth Johansson i Jaktjournalens Webbradio.

Ny matematik kan ändra vargstammens storlek

Kungsbacka (JJ) Ett nytt beräkningssätt av vargstammens storlek planerar att införas 2019. Det förslag som ligger på bordet idag skulle i ett slag kunna minska vargstammen radikalt. – Därför är det väldigt viktigt att jägarna deltar i den spillningsinventering som inleds den första oktober, säger Jägareförbundets Gunnar Glöersen.

Annonser