7 kommentarer

 • Hoppas
  att det finns personer som sammanställer antalet sedda vargar och spår efter de som ej setts av jägarna på samma sätt som det görs med ÄLGOBS.

 • MEN
  Har hon inte hunnit hit än? _ _ _ _ Hon kanske tog kvasten å flög iväg med katten sin till blåkulla :)

 • Let it be
  Nämen så bra att ni jägare fick leka av er lite,abstinensen lagt sig ngt eller ger ni er ut efter nästa försvarslösa offer så snart ni kan.Vuxna människor i på tok för små kläder..

 • lugn trygde
  hon kommer snart, ohyra blir man inte av med så lätt tyvärr

 • Jj
  Hoppas på fler bilder och ett reportage från nån av dom lyckade jakterna.

 • haha
  Och sofie har tat på sej alldeles förstora, prata om sånt du begriper dej på.

 • Vargen offer?
  Om nu vargen är ett så försvarslöst offer under denna kontroversiella jakt, vad är då de djur som vargen dödar? Någonsin sett en vargdödad älg? Hund? Rådjur? Att människor jagar varg är precis lika naturligt som att vargen jagar t.ex. hund.

AKTUELLT

Varför väcker ni björnar, Brunberg?

Kungsbacka (JJ) En film på Youtube visar hur svenska forskare gräver ut och väcker en björn i vinteridet. Vi frågar Sven Brunberg på Skandinaviska björnforskningsprojektet varför de väcker björnar.

Vinnarjakt på gång

Lidsjöberg (JJ) I dag reser vi på Jaktjournalen till Ströms Vattudal för att spendera ett par jaktdagar tillsammans med fem taggade prenumeranter.

Älgdrev rakt genom centrala Råneå

Norrbotten (JJ) Älgjägaren Anders Nordström har aldrig varit med om något liknande. Den stora älgtjuren valde att springa rakt genom centrala Råneå när den fick jämthunden Bullen efter sig.

Skogsägare vill minska rådjursstammen

Gotland (JJ) Egentligen skulle vi behöva skjuta av 5 000 rådjur i en smäll, säger Jan-Erik Dahlbom, skogsinspektör i ett uttalande till tidningen Helagotland.se. Rådjuren på ön äter upp skogsplantorna för skogsbrukarna där.

Meningen med livet

För de allra flesta arter består meningen med livet i att föröka sig och föra sina gener vidare till en ny generation. Människan har en tendens att överdriva.

Jägarna hade rätt

Årets björnjaktpremiär blev som vanligt både spännande och intensiv. En av björnjägarna som Jaktjournalen pratade med vid 08-tiden på morgonen den 21 augusti berättade för mig i samband med att han just fällt en björn. – Här i Gävleborg får man bara en chans så det gäller att allt funkar. Vad han menar är att

Bästa grytan på rådjur

Rådjuret finns i stort sett i hela landet och är dessutom ett av vårt populäraste matvilt. Med all rätt då rådjursköttet enkelt kan möras och är fintrådigt. Lyxar du dessutom till det med att göra en riktigt god gryta av rådjursköttet behöver du inte vara rädd att misslyckas. Ett av många goda recept hittar du

Annonser