Frisport AB ny aktör i jaktbranschen

Hyssna (JJ) I går blev organisationsnumret klart för det nya bolaget Frisport AB med kontor och lager i Hyssna, utanför Göteborg. Nu siktar man på allt bli en av landets vassaste generalagenter inom jakt och fritid.

Andreas Fredriksson är marknads- och säljansvarig på Frisport AB.

Det nya bolaget har redan klart med en rad kända varumärken inom jaktsegmentet, som Meopta, Savage Arms, Federal/CCI ammunition, NiteSite för att nämna några. Med all sannolikhet kommer fler varumärken att tillföras.

– Det känns jättespännande med en nysatsning för jägarna i Sverige, men vi kommer även att satsa på outdoor för att bredda företaget, berättar Andreas Fredriksson, marknads- och säljansvarig.

Han kommer närmast från Classic Vapen AB tillsammans med sina två säljare Thomas Falk och Peder Johansson.

– Vi har just flyttat in i våra nya lokaler i Hyssna och här har vi ett 800 kvm stort lager, vilket jag tror blir en stark konkurrensfördel då det gäller att snabb förse våra kunder med varor, säger Andreas Fredriksson.

Frisport AB har norska Skau som huvudägare.

 

AKTUELLT

Så blir lojakten i Jämtland

Jämtland (JJ) Nu har länsstyrelsen i Jämtland beslutat hur årets licensjakt på lodjur blir. Bland annat delas länet upp i åtta olika jaktområden.

Ruona Burman går till Naturskyddsföreningen

Stockholm (JJ) Chefen för länsstyrelsens naturvårdsenhet i Jämtland, Ruona Burman, har fått nytt jobb – på Naturskyddsföreningen. Nu ska hon jobba med natur- och miljöfrågor och det samiska urfolkets rättigheter.

Annonser