Första vinnaren i Jakt & Jägarliv

Nu har första vinnaren i tittartävlingen från Jakt & Jägarliv dragits.

Varje söndag, med repris på måndagar, sänds nya tv-programmet Jakt & Jägarliv. I varje program finns en tittartävling och en vinnare tar varje söndag en plats i ett björn- och älgjaktslag. Första vinnaren är nu korad, det blev Inge Järletoft, Osby, som nästa höst får åka till nordvästra jämtland på älg- och björnjakt, tillsammans med programledarna och Jaktjournalen.
Nu på söndag kväll sänds det tredje av de tio programmen, tiden är 21.00 i Kanal Lokal och programmet handlar denna gång om jakt på dovhjort.

AKTUELLT

Jägare i stor insats mot barnsexhandel

Stockholm (JJ) Jägarkåren är stor och när den går samman händer det grejer. I just nu pågående kampanj Musikhjälpen har jägarnas insamlingsbössa redan dragit in mer än 100 000 kronor.

Ser en ljusnande framtid för jaktfrågor i EU

Kungsbacka (JJ) Jägareförbundets riksjaktvårdskonsulent, Daniel Ligné, ser en ljusnande framtid för jaktfrågorna inom EU. Han tror att EU-politiker tagit lärdom av Storbritanniens utträde ur unionen. – Man inser nog att det inte går att plåga folk hur mycket som helst, säger Daniel Ligné i Jaktjournalens webbradio.

Unga jägare får testa ny jakt

Örebro/Storuman (JJ) Unga jägare i Storuman och Örebro ges möjlighet att testa olika sorters jakt. Det är Jägareförbundet som ordnar så att de får jaga på nya marker.

Annonser