EXTRA! VARGAR DÖDADE 22-ÅRING!!!

Minst fyra vargar har dödat en 22-årig man som skulle ta en kvällspromenad. När mannen inte kom hem i utsatt tid sökte hans kamrater honom. När de hittade honom på vägen stod vargarna fortfarande och åt på kroppen, de chockades av synen de mötte!

Jaktjournalen kan som första svenska tidning avslöja den tragiska händelse när en grupp vargar dödade den 22-årige Kenton Carnegie i Kanada. Den tragiska vargattacken har inte nått Sverige tidigare trots en intensiv vargdebatt, för och emot varg.
Enligt Fish & Wildlife Service har ett 80-tal attacker skett tidigare, dock utan dödsfall.
De nu avslöjade händelserna kan komma att påverka även den svenska vargpolitiken. Läs allt om tragedin i nästa nummer av Jaktjournalen.
Tidningen finns hos prenumerant fredag den 21 april och i kiosk den 23 april.

AKTUELLT

Delade meningar om antal lodjur i Blekinge

Blekinge (JJ) Länsstyrelsen uppskattar att det finns mellan 15 och 20 lodjur i Blekinge län. Jägarnas Riksförbund tror att det är en kraftig underskattning och vill ha jakt på 30 lodjur i vinter.

Vargen i Arvidsjaur stött ett par mil söderut

Norrbotten (JJ) Länsstyrelsens personal har lyckats stöta vargen ett par mil från Arvidsjaur och renarna i Västra Kikkejaure sameby. – Men här har den varit förut, så den har nog bara gått sin vanliga runda, säger en renskötare i Mausjaur sameby.

Film: Leif sågade loss älgen

Stockholm (JJ) Leif Gisslén räddade sannolikt livet på en älg i Stockholms skärgård i onsdags morse. Älgen hade fastnat i en gunga och Leif hjälpte den loss.

Annonser