Extra nummer till branddrabbade Jaktjournalenprenumeranter

Kungsbacka (JJ) Alla jägare som är prenumeranter och som bor inom det branddrabbade området i Västmanland kommer att få ett extra nummer av Jaktjournalen.

Den 15 augusti kommer Jaktjournalen nr 9/2014 ut till alla prenumeranter i hela landet. I Västmanland har dock många tvingats lämna sina bostäder under den tragiska skogsbranden som just nu pågår väster om Sala.

Det är osäkert hur vi kan nå dessa prenumeranter i rådande situation. Därför har vi beslutat att lägga till ett nummer på deras prenumerationer.

AKTUELLT

Bjud på Mannerströms kryddiga vildsvinsskinka

Kungsbacka (JJ) Mästerkocken Leif Mannerström bjuder nu i juletider Jaktjournalens läsare på ett härligt vildsvinsskinkerecept. Det är vilt, kryddigt och doftar jul. Överraska släkten och sätt lite guldkant på årets julbord.

Delade meningar om antal lodjur i Blekinge

Blekinge (JJ) Länsstyrelsen uppskattar att det finns mellan 15 och 20 lodjur i Blekinge län. Jägarnas Riksförbund tror att det är en kraftig underskattning och vill ha jakt på 30 lodjur i vinter.

Vargen i Arvidsjaur stött ett par mil söderut

Norrbotten (JJ) Länsstyrelsens personal har lyckats stöta vargen ett par mil från Arvidsjaur och renarna i Västra Kikkejaure sameby. – Men här har den varit förut, så den har nog bara gått sin vanliga runda, säger en renskötare i Mausjaur sameby.

Annonser