Erika Bergmark ligger bra till!

USA (JJ) Med endast ett avsnitt kvar av den amerikanska jaktserien Extreme Huntress ligger Erika Bergmark, från Fällfors i Västerbotten riktigt bra till. Just nu har hon flest röster av de sex finalisterna.

Erika Bergmark.Erika Bergmark har tydligen gjort ett bra intryck på både domare och tittare. Med endast ett programs omröstning kvar ligger hon i täten i den amerikanska jakttävlingen och tv-serien Extreme Huntress som utspelar sig på 777-ranch i Texas .

I 13 avsnitt har vi fått följa Erika och de fem andra finalisterna när de fått visa prov på en uppsjö av jaktliga kunskaper.

”Tack alla för en delseger förra veckan och tusen tack för eran support och ni som velat rösta på mig genom alla dessa veckor!”, skriver Erika på Facebook.

Den 17 januari koras vinnaren och man kan rösta på Erika fram till den andra januari.

AKTUELLT

Åklagarbeslut: Ny utredning om skånsk jakthärva

Skåne (JJ) Det blir en ny polisutredning i den skånska jakthärva där jägare lurats på jakt. Det har chefsåklagare Pernilla Åström beslutat efter att ha granskat de lurade jägarnas överklagan. – Jättebra, säger en av de drabbade, Christoffer Frank.

Liten lodjursjakt i vinter

Kungsbacka (JJ) Det blir en historiskt liten lodjursjakt i Mellansverige i vinter. Endast 13 lodjur får skjutas i tre län. – Frågan är om det är vettigt att försöka hålla lostammen på den nivå som myndigheterna gör, säger Jägareförbundets rovdjursexpert, Gunnar Glöersen.

M: Förenkla för laglydiga vapenägare!

Kungsbacka (JJ) Det borde vara möjligt för jägare och sportskyttar att äga fler vapen än i dag. Det skriver moderaternas landsbygdspolitiske talesperson, Sten Bergheden, och moderate riksdagsmannen John Widegren i den här debattartikeln.

Webbradio: Så resonerar rätten om Benelli MR1

Kungsbacka (JJ) Kammarrättens dom om halvautomaten Benelli MR1 tas emot med bestörtning bland svenska jägare och skyttar. I Jaktjournalens webbradio förklarar ordföranden i målet, kammarrättsråd Marie-Louise Kraft, hur domstolen resonerat.

Annonser