Erika Bergmark ligger bra till!

USA (JJ) Med endast ett avsnitt kvar av den amerikanska jaktserien Extreme Huntress ligger Erika Bergmark, från Fällfors i Västerbotten riktigt bra till. Just nu har hon flest röster av de sex finalisterna.

Erika Bergmark.Erika Bergmark har tydligen gjort ett bra intryck på både domare och tittare. Med endast ett programs omröstning kvar ligger hon i täten i den amerikanska jakttävlingen och tv-serien Extreme Huntress som utspelar sig på 777-ranch i Texas .

I 13 avsnitt har vi fått följa Erika och de fem andra finalisterna när de fått visa prov på en uppsjö av jaktliga kunskaper.

”Tack alla för en delseger förra veckan och tusen tack för eran support och ni som velat rösta på mig genom alla dessa veckor!”, skriver Erika på Facebook.

Den 17 januari koras vinnaren och man kan rösta på Erika fram till den andra januari.

AKTUELLT

Jaktfilm: Se när bocken fälls

I nya numret av Jaktjournalen återfinns ett bockjaktreportage signerat Julius Berg. Han hade också filmkamera med sig och fick skottsekvensen på den udda bocken fångad på film.

Stövar-SM för rävhundar flyttas

Värmland (JJ) Stövar-SM för rävhundar kommer inte som planerat att arrangeras i Norrbottens län. I stället blir det Värmlands stövarklubb som tar över stafettpinnen och arrangerar mästerskapet i vinter.

SKK och Agria fortsätter samarbete

Kungsbacka (JJ) Svenska kennelklubben och försäkringsbolaget Agria har skrivit under ett nytt avtal för fortsatt samarbete i ytterligare sju år. Avtalet innebär bland annat att Agria SKK forskningsfond även fortsättningsvis bidrar till forskning till nytta för hund och katt.

Säljer mer än 550 åtelkameror i månaden

Kungsbacka (JJ) Bara hos Hylte Jakt & Lantman och Z-Aim säljs mer än 550 åtelkameror i månaden. Nu är frågan om försäljningen kan öka ytterligare sedan kamerorna blivit möjliga att använda utan tillstånd för jägare.

Annonser