Dödshotad efter jaktbilder på Instagram

Kil(JJ) Felicia Ström blev dödshotad efter att hon lagt ut jaktbilder på sitt Instagramkonto, huntingbyfelicia, där hon lägger upp bilder från sitt liv i skogen för sina runt 10 000 följare.

– Det är mycket bilder på djur och natur och ibland på något jag skjutit också, berättar Felicia. Blev dödshotad För några veckor trillade det plötsligt in 15-20 nya kommentarer: – Och de var inte direkt supersnälla. Det var saker som ”jävla mördare”, ”vidriga människa”, ”hoppas du dör i en jaktolycka” ”Du förtjänar inte livet”.

Det visade sig att en tjej hade tagit en skärmdump av Felicias instagramkonto och delat med sina vänner. Där hade hon skrivit ”fucking hunt scum. Snälla överös henne med meddelanden och kommentarer”.

Felicia Ström har polisanmält hatkommentarerna.

­ – Det kanske inte blir någon påföljd. Men jag vill dels markera att detta inte är okej. Dels tänker jag att om några av de här personerna anmäls fler gånger vill jag att även min anmälan ska finnas med. Felicia Ström kommer inte att sluta lägga ut jaktbilder på sitt konto:

– Det vi håller på med är ju helt lagligt. Och jag vill att det ska vara respektfulla, fina bilder, jakt handlar om så mycket mer än att ”gå ut och mörda, säger hon till Nya Wermlands Tidningen.

0 kommentarer

AKTUELLT

Vinn älgjakt i Ströms Vattudal

Drömmer du om att få uppleva älgjakt när den är som bäst. Tveka då inte att anmäla dig till Jaktjournalens Vinnarjakt i Ströms Vattudal i slutet av september. Vi lottar ut fem platser till våra prenumeranter.

Vill starta unikt björnhägn för hundträning

Ljusdal (JJ) Ralph Persson har stora visioner inför 2018. Om allt går enligt planerna slår han i vår upp portarna för det första svenska träningshägnet för björnhundar där det inte blir något stängsel mellan björnar och hundar.

Åtal i jaktbrottshärvan skjuts upp

Umeå (JJ) Åtalet mot de två jaktbrottsmisstänkta personerna som misstänkts för att ha försökt stjäla orkidéer i Stekenjokk tidigare i sommar dröjer. Åklagare menar att utredningen är omfattande och man ligger ungefär mitt i utredningsarbetet.

Jessica plåtade den vita älgen – igen

Munkedal (JJ) 24-åriga Jessica Hemlin har blivit berömd för sina möten med den vita och ståtliga älgtjuren i Munkedal. På måndagen var det dags igen - älgen dök upp alldeles utanför Jessicas hem och lät sig fotograferas.

Befarar rekordår för fästingsmitta

Kungsbacka (JJ) Läkare räknar med att 2017 blir ett rekordår i Västra Götaland i antalet personer som smittas av den fästingburna och fruktade hjärnhinneinflammationen TBE.

Vit sändarlös mårdhund infångad

Råneå (JJ) Under sommaren har en vit mårdhund synts till i Råneå, ett samhälle tre mil nordost om Luleå. Mårdhunden observerades av flera personer, bland annat inne i villaområden. Foton togs och det visade sig att djuret tillhör Mårdhundsprojektet, men tappat sin sändare.

Annonser