Delta i Jaktjournalens stora undersökning om älgjakt

Jaktjournalen genomför nu en stor undersökning om älgjakt. Vi behöver nu er hjälp! Har du fällt en älg under höstens jakt. Fyll i vårt formulär.


Tillsammans med Blaser, Norma och Swarovski Optik genomför nu Jaktjournalen en omfattande undersökning av älgjakt och skott mot älg. I formuläret nedan fyller du som älgskytt i detaljer från jakten. Med hjälp av era uppgifter kommer vi ta fram intressant statistik på vilka kalibrar, kulor och jaktformer som är vanligast, men också vart de allra flesta älgar träffas och hur långt de går efter skott.

Fyll i formuläret nedan eller skriv ut en PDF som du sedan skickar till redaktionen.

Jaktjournalen
Box 100 13
434 21 Kungsbacka

PDF Undersökning

AKTUELLT

Stövarjägare samlar in pengar mot barncancer

Växjö (JJ) Stövarjägare samlar in pengar för kampen mot barncancer. – Det har blivit en stor succé och vi kör den 3 februari i år. Vi siktar på att samla in kanske 100 000 kronor, säger en av initiativtagarna, Bengt Lindell i Jaktjournalens webbradio.

Uppdaterad: Jakt på en varg till i Dalarna

Dalarna (JJ) Skabbvargen som fälldes i Flatenreviret räknas inte in i licensen. Därför blir det jakt på en varg till. Men ambitionen har inte varit att tömma reviret, säger Jonas Bergman på länsstyrelsen i Jaktjournalens webbradio.

Nya rekordsiffror för Jaktjournalen

Kungsbacka (JJ) Utvecklingen går framåt för Jaktjournalen som idag kan presentera rekordsiffror både för tidningen och hemsidan. – Jättekul att landets jägare uppskattar det vi gör, säger chefredaktör Holger Nilsson.

Annonser