Blå Stjärnan köper konkurrent!

Djurkliniken Blå Stjärnan storsatsar och förvärvar företaget Djurkliniken i Mölndal & Kungsbacka AB. Köpet genomförs den 1 mars 2011.


Blå Stjärnans Djursjukhus är ett av Sveriges fyra regiondjursjukhus och erbjuder kvalificerad djursjukvård för hundar, katter och mindre sällskapsdjur. Som ett viktigt led i Blå Stjärnans mission ”att arbeta för ökad livskvalitet för djur och till glädje för deras ägare” är ett fortsatt gott och nära samarbete med andra veterinärer och djurkliniker i regionen.

– Under 2011 kommer Blå Stjärnan Akademin att erbjuda våra veterinärkollegor högkvalitativ kompetensutveckling genom föreläsningar av världsledande specialister säger Blå Stjärnans vd, Christer de Flon.

Nyligen har också en omfattande ombyggnad och modernisering av Djursjukhuset i Göteborg genomförts i syfte att kunna erbjuda den senaste kompetensen och tekniken i modern miljö samt kunna hantera ökat antal remisser från andra veterinärer och djurklinker.

– Vi har under många år haft ett nära samarbete med Djurkliniken i Mölndal & Kungsbacka AB. Många av våra kunder och djurägare i detta område har uttryckt en önskan om att vi ska finnas närmare dem. När vi nu fått chansen att förvärva Djurkliniken i Mölndal & Kungsbacka AB känns det som ett naturligt och uppskattat steg. Vi är också glada över att Mårten Hansson, som är en mycket kompetent och uppskattad veterinär, har valt att arbeta vidare som klinikchef tillsammans med den nya ägaren, säger Blå Stjärnans vd, Christer de Flon.  

– Djursjukhuset Blå Stjärnan är ett av de mest tongivande djursjukhusen i Sverige inom veterinärmedicinsk kompetens och forskning, med utrustning i världsklass. Vi kommer nu att få ökad tillgång till allt detta, vilket känns otroligt stimulerande. Det gör att vi får helt nya möjligheter att ge såväl gamla som nya kunder en ännu bättre service, utan att för den skull tappa den lilla klinikens personliga prägel, säger klinikchef Mårten Hansson.

0 kommentarer

AKTUELLT

Webbradio: Hövdingen om vargbråket i Värmland

Värmland (JJ) Nu svarar landshövding Kenneth Johansson på kritiken mot vargförvaltningen i Värmland. Han är inte nöjd med vargsituationen i länet. – Nej, nöjd är jag inte, men vi gör det bästa utifrån de centrala beslut vi har, säger Kenneth Johansson i Jaktjournalens Webbradio.

Ny matematik kan ändra vargstammens storlek

Kungsbacka (JJ) Ett nytt beräkningssätt av vargstammens storlek planerar att införas 2019. Det förslag som ligger på bordet idag skulle i ett slag kunna minska vargstammen radikalt. – Därför är det väldigt viktigt att jägarna deltar i den spillningsinventering som inleds den första oktober, säger Jägareförbundets Gunnar Glöersen.

Annonser