Ärende om misstänkt jaktbrott lades ned

Robertfors(JJ) Polisen har lagt ned ett ärende kring ett misstänkt jaktbrott i ett naturreservat utanför Robertsfors. Det var en åtel, en fälla och en kamera som upptäcktes av en privatperson. När polisen fick reda på detta upprättades en anmälan om misstänkt jaktbrott.

När polisen skulle säkra spår på platsen var dock både kamera och fälla borta.
– Ärendet har lagts ned eftersom vi inte kommer längre i ärendet. Tyvärr fanns det inga andra spår än av åteln när platsen skulle undersökas, säger Anders Isaksson, som arbetar vid polisen i Robertsfors, till Västerbottens-Kuriren. 

 

AKTUELLT

Ser en ljusnande framtid för jaktfrågor i EU

Kungsbacka (JJ) Jägareförbundets riksjaktvårdskonsulent, Daniel Ligné, ser en ljusnande framtid för jaktfrågorna inom EU. Han tror att EU-politiker tagit lärdom av Storbritanniens utträde ur unionen. – Man inser nog att det inte går att plåga folk hur mycket som helst, säger Daniel Ligné i Jaktjournalens webbradio.

Unga jägare får testa ny jakt

Örebro/Storuman (JJ) Unga jägare i Storuman och Örebro ges möjlighet att testa olika sorters jakt. Det är Jägareförbundet som ordnar så att de får jaga på nya marker.

Bjud på Mannerströms kryddiga vildsvinsskinka

Kungsbacka (JJ) Mästerkocken Leif Mannerström bjuder nu i juletider Jaktjournalens läsare på ett härligt vildsvinsskinkerecept. Det är vilt, kryddigt och doftar jul. Överraska släkten och sätt lite guldkant på årets julbord.

Delade meningar om antal lodjur i Blekinge

Blekinge (JJ) Länsstyrelsen uppskattar att det finns mellan 15 och 20 lodjur i Blekinge län. Jägarnas Riksförbund tror att det är en kraftig underskattning och vill ha jakt på 30 lodjur i vinter.

Annonser